- Meslek
- Uzman (C)
bi,lgiler için teşkkürler. soracam çok sorum olacak mail adresinizi verirmisiniz acaba teşşekkürler
Merhaba Arkadaşlar ,
cevabını bulamadığım bir soru var . bilen cevaplarsa sevinirim.
Soru : Merkezi İstanbul da bulunan az tehlikeli bir şirket bünyesinde Merkezde 25 tam zamanlı çalışan , Antalya şubesinde 20 çalışan , İzmirde 15 çalışanı var. Bu işyeri 1TEMMUZ2013 ten itibaren İSG uzmanı bulundurmalımı ? sadece İstanbulda mı yada her şubedemi bulundurmalı ? ya da bulundurması 1 ocak 2014 ten itibaren mi gerekli ?
biraz KÜME SORUSU gibi oldu kusura bakmayın bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Mustafa SARI
Kimyager
C SINIFI İSG UZMAN ADAYI
burcu hnm ben tıp merkezinin isg uzmanıyım ben burada nasıl kurul oluşturabilirim.kimleri kurula almalıyım
Merhaba arkadaşlar,
Hastane de isg uzmanlığı yapacağım ve deneyimim yok.İlk ne yapmam gerektiği,nelere dikkat etmem gerektiği hakkında görüşlerinizi ve belge&doküman varsa elinizde benimle paylaşır mısınız?
Teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim.Hastaneler ile ilgili daha önce hazırlanmış risk değerlendirmelerine bakabilirsin. ekte yer alan kontrol listesini her birim (oda) için uygulayabilirsin. daha sonra bunları raporuna dökersin. Fiziksel saldırı genelde acil, yoğun bakım, ameliyathane gibi birimlerde olur. Hastane girişi kontrolleri önemli.
hastanelerde en çok görülen bulaş ve kesi riskleri. kan alma, laboratuvar gibi yerlerde çok karşılaşılır.
Kolay gelsin.
hakan bey merhabalar sizden acaba adliyelerde nasıl bir çalışma yaparım nasıl bir yol izlerim ilk yapmam gerekenler nedir bana bir kaç yol gösterirmisiniz teşekkür ederimGüzel bir klavuz olmuş, bende hemen hemen buna yakın bir çalışma gerçekleştiriyorum... ben ilk olarak personelle tek tek konuşarak uygunsuzlukları tespit etmeye çalıştım, şu an elimde risk analizi için oldukça veri oluştu...
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.