Arkadaşlar Çasgem den eğitim alıpta 21 aralık 2012 sınavını kazanan ve belgesi gelen varmı???
Yılmaz Bey, ben de çasgemden aldım ve çok kişiyle görüştüm, daha belgesini alan kimse çıkmadı.çasgem belge konusunda diğer eğitim kurumlarına göre çok geride kaldı maalesefArkadaşlar Çasgem den eğitim alıpta 21 aralık 2012 sınavını kazanan ve belgesi gelen varmı???
Tuğce Hanım kursu sık sık arasakda dedikleri cevap aynı halen gelmedi.Bizim kurstan Bir arkadaş parayı kendi yatırmış belgeleri kurs vasıtasıyla gönderdi ona 19 aralıkda belgesi ulaştı.Biz herşeyi kurs vasıtasıyla yaptık ve 28 kasımda yoladık ama ne gelen var ne soranBugün kurumumdan belgemin geldiğine dair mail geldi. Aralık başında gönderilmişti evraklarımız. Kursunuzu sık sık aramanızda fayda var.
Tuğce Hanım kursu sık sık arasakda dedikleri cevap aynı halen gelmedi.Bizim kurstan Bir arkadaş parayı kendi yatırmış belgeleri kurs vasıtasıyla gönderdi ona 19 aralıkda belgesi ulaştı.Biz herşeyi kurs vasıtasıyla yaptık ve 28 kasımda yoladık ama ne gelen var ne soran![]()
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.