Eğitim kurumu kapananlara posta yolu ile gönderiyorlar.benim eğitim aldığım kurs kapandı ve isim değiştirdi ben yine kurs aracılığıyla belgelerimi gönderdim ama ortada hala bişey yok kursu aradım belki adrese gelir diyorlar![]()
sertifika olmadan kabul etmez evet ya da sertifikanızı görmeniz lazım belge no ve tarihi lazım en kötüyani sertifika olmadan işyeri kabul etmez mi
hocam hangi birime gittin kimle görüştün anlatırsan sevinirim bende gitmeyi düşünüyorumArkadaşlar mrb,
Bu siteye ilk yazışım. Ben de 21 Ekim sınavına girdim iş yeriyle acil sözleşme yapmam gerekiyodu Ankaraya gittim ve şehir dışından sırf bu yüzden geldiğimi, çok önemli olduğunu söyledim yani dil döktüm biraz ve sertifika numaramla tarihini öğrenebildim. Ama ordaki memur gerçektende çok yoğun bütün işleri o yapıyo. Bekleyen işi olanlar Ankaraya gidebilecek durumda olanlar bence gidip şansını denesinler..
iyi çalışmalar..
hocam hangi birime gittin kimle görüştün anlatırsan sevinirim bende gitmeyi düşünüyorum
Hocam ÇSGB ye gittim kapıda güvenlik yönlendirdi zaten tam hatırlayamıyorum şimdi hangi bloktaydı. Belge tarihi ve numaranızı öğrenebilirseniz sözleşme yapabilirsiniz, orda müdüre de sormuştum olur demişti.
ÇSGB da C blok kat 4 te evraklar hazırlanıyor...oraya gidebilirsiniz..hocam hangi birime gittin kimle görüştün anlatırsan sevinirim bende gitmeyi düşünüyorum
Aslı hanım o sisteme yanılmıyorsam geçen yıl sınava girenler için veritabanı oluşturulmuş. Yani aralık sınavını kazananlarınki giriyor mayısta kazananlarıda göstermiyor. Panik yapmaya gerek yok yani... Forumda söylemişti birileri...arkadaslar benım sertıfıkam geldı ancak belge sorgulama ekranından cıkmıyor,bunun sebebı nedır aacaba?
arkadaşlar belgeleri gelen var mı?
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.