Merhaba Xzenon elinize sağlık süper bir paylaşım. Merak ettiğim inşaatlardaki bazı kısımları eksik mi bıraktınız. Örneğin;İnşaatlar ve Şantiyeler için Risk Analizi Örneğini ekten indirebilirsiniz.
Detamın mühendislerine verdiği örneğin aynısı, merdiven kullanımı bile aynı satırda bulunuyor, çok eksik ve bu işi bilen biri sizi çok olay köşeye sıkıştırabilir.
Saygılarımla..
Selçuk Bey xZenon arkadaşın paylaştığı tabloyu eksik görmüşünüz. eksiklikleri olabilir , ama eksik gördüklerinizi maddeleyebilirseniz forumdaki üyeler için faydalı bir paylaşım yapmış olurdunuz diye düşünüyorum.
Karar sizindir tabi.
Saygılarımla .
kendim hazırladığım RİSK ANALİZİ eksik varsa değerlendirelim ?
Değerli meslektaşlarım,
Konuyu açmamın sebebi özelden çok defa değişik konular ile ilgili risk analizi talebidir.
Başlığın altına talepleriniz yazabilirseniz bende genel kullanım için bunları paylaşmaktan mutlu olurum.
Saygılarımla.
evettespit onay defterıne yazın lutfen, Kullanılan aletlerin yalıtkan saplarının olmasına da dikkat edin..evet bu analiz sadece bir bölümü zaten sadece örnek olsun diye paylaştım eksik varsa söyleyin
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.