ibys sistemine girilen eğitim kayıtları e-imza ile gönderme açıldımı?Gönderebilen var mı?
Merhabalar,
İBYS sistemi ile ilgili son durumu öğrenebilir miyim?
Şuan veri gönderimi yapabiliyoruz sanırım. Geçmişe yönelik veri girişi mi yapılıyor yoksa sadece anlık veri girişi mi yapabiliyoruz.
Şu tarihe kadar veri girişleri yapılmalı gibi bir zorunlulukta yok sanırım dimi?
Yardımcı olursanız sevinirim.
Herkese iyi çalışmalar.
ben 1 yıldır ağaç yazılım kullanıyorum geçen sene haziranda web kullanımlı 1 yıllık aldım bu senede yeniledik süreyi geçen sene geriye dönük 01.01.2018 tarihinden itibaren yaptığım yaklaşık 120 eğitim gün kaydını bugune kadar e imza ile gönderdim. drların eğitimlerini de ben kendi e imzam ile gönderdim ondada bir sıkıntı çıkmadı süreç sanırım oturdu artık ..benim görüşüm iyi çalışmalar
Gönderirken evrak vs yüklüyor musunuz yoksa sadece şemadaki bilgileri doldurup verdiğiniz eğitimleri seçip gönderiyor musnuz ?
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.