- Medeni hal
- Bekar
- Meslek
- İş Veren
Bu anketi yapmak istemenizin amacı nedir?
Ben gereksiz döküman kirliliği olarak düşünüyorum
Hastane kalite yönetim sistemleri birçok anket yapıyor.Yapılacak böyle bir anket sonrasında mevcut durumumuzu tesbit edebiliriz ve çalışanların hiç değilse bir kısmının ilgisini çeker eğitimlerin verimini arttırabiliriz diye düşünüyorumBu anketi yapmak istemenizin amacı nedir?
Emine Hanım,ama AFAD anket uguladı eğitimden sonra katılımcılara tavsiyem AFAD dan destek alın onlarda gerekli dökümanlar anketer var
Her ikisi de ön cepheden -1 ve arka cepheden zemin kattaHastane kaç katlı?,laboratuar kaçıncı katta, ameliyathane kaçıncı katta?
Süleyman bey,Planlama yetkilisi bu durumda ne yaptı?
Laboratuarda hangi tip yangın tüpü vardı?
Mesai saatleri içerisinde olan bu yangında laboratuar ve radyoloi bölümdeki hastalara ne oldu, onlar dururken hemen katlardaki hastalara yöneldik?
Kattaki hastaların tahliye triaı neye göre ve nasıl yapıldı?
Biraz fabrika örneğinin hastaneye uyarlanması gibi olmuş
SÜLEYMAN YILMAZ
SAĞLIK BAKANLIĞI HASTANE AFET PLANI EĞİTİMCİSİ
Ayşe hanım bu bilgiye nerden ulaştınız?Şu an için Kamu Hastanelerinde böyle bir durum sözkonusu değil daha doğrusu Kamu Hastanelerinde bu işin idari ve hukuki alt yapısı oluşturulmadı.Hastaneler Çok Tehlikeli işyerleri biliyorsunuz..Bana kalırsa Her Hastaneye bir İSGB kurulması lazım..İşin garip olan tarafı her Hastaneye İSG Kurulu kurdurduk lakin işyeri hekimi ve iş güvenliği uzm.bulundurma zorunluluğu 2016 yılında başlıyor düşünebiliyormusunuz..Bizler Hastanelerde Kalite Yönetim Direktörleri olarak yıllardan beri zaten İş Sağlığı ve Güvenliği ile alakalı bir çok prosedürün yerine getirilmesine öncülük ediyoruz..arkadaşlar herkese merhabalar. hastanelerde çalışacak iş güvenliği uzmanları için, 3 sene hastane tecrübesi şartı arandığını duydum ama uzman olarak mı yoksa personel olarak mı bilgim yok. bilgisi olan kimse var mı acaba??
sonuç itibari ile Hastanelerde bir fabrika gibi işyeri değilmi Bu tür planlamalarda amaç temel mantıki altyapıyı oturtmaktır diye düşünüyorum..Örneğin İşyerlerinde İSG kurulu Okullarda OSG Kurulu oluyor oysa kuruluş felsefesi ikisininde aynı...Planlama yetkilisi bu durumda ne yaptı?
Laboratuarda hangi tip yangın tüpü vardı?
Mesai saatleri içerisinde olan bu yangında laboratuar ve radyoloi bölümdeki hastalara ne oldu, onlar dururken hemen katlardaki hastalara yöneldik?
Kattaki hastaların tahliye triaı neye göre ve nasıl yapıldı?
Biraz fabrika örneğinin hastaneye uyarlanması gibi olmuş
SÜLEYMAN YILMAZ
SAĞLIK BAKANLIĞI HASTANE AFET PLANI EĞİTİMCİSİ
Ayşe hanım bu bilgiye nerden ulaştınız?Şu an için Kamu Hastanelerinde böyle bir durum sözkonusu değil daha doğrusu Kamu Hastanelerinde bu işin idari ve hukuki alt yapısı oluşturulmadı.Hastaneler Çok Tehlikeli işyerleri biliyorsunuz..Bana kalırsa Her Hastaneye bir İSGB kurulması lazım..İşin garip olan tarafı her Hastaneye İSG Kurulu kurdurduk lakin işyeri hekimi ve iş güvenliği uzm.bulundurma zorunluluğu 2016 yılında başlıyor düşünebiliyormusunuz..Bizler Hastanelerde Kalite Yönetim Direktörleri olarak yıllardan beri zaten İş Sağlığı ve Güvenliği ile alakalı bir çok prosedürün yerine getirilmesine öncülük ediyoruz..
Pardon doğrudur...belkide ben o tarihte kaldım güncellenmeliyim...Ercan bey o mesaj 2 nisan 2013 tarihlidir
Sayın meslektaşlarım,
Kimse toplam kalite birimini devreye sokmuyor mu? Kimse TK müdür. Bahsetmemiş. Bu çalışmamaları yanlız başımıza yapmak yanlış, kalitenin prosedürleri bie o kadar çok yardımcı olur ki ...
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.