işinize yarar umarım...Özel hastane ve tıp merkezi için dökümantasyon hazırlayan veya elinde mevcut olan var mı?Paylaşırsanız sevinirim.Risk analizi,acil eylem planı,çalışan eğitimi,vs...
Keziban
Özel hastaneler için yasal mevzuat olarak öncelikle özel hastaneler yönetmeliğini, tıp merkezleri için ayakta teşhis ve tadavi imkanı veren sağlık kuruluşları yönetmeliğine bakmanız lazım
Ben de özel bir hastanede insan kaynakları ve kalite yöneticisiyim
aynı zamanda C sınıfı iş güvenliği uzmanı
rica ederim keziban hanım.. başarılar..Kesinlikle işime yarayacak teşekkürler
Keziban hanım forumumuzu biraz daha araştırsanız gerekli bilgilere ulaşacağınızdan eminim, en azından "Ara" kısmını kullanabilirsiniz. Saygılar.Süleyman Bey,bilgi için teşekkürler.Hastanede uzman olan birini yakalayabilmiş olmama sevindim,siz evrak hazırlamış ve eğitim vermişsinizdir,sizden döküman rica etsem benimle yaptıklarınızı paylaşır mısınız?Özellikle eğitim dökümanı çünkü acil eğitime başlamam lazım ama elimde hiçbirşey yok,çalışan eğitimi olarak elinizde olan birşey var veya diğerleri,çok çok rica ediyorum sizden.
Keziban
süleyman bey ben de sertifikamı daha dün aldım. hastanelerle ilgili örnekler arıyorum ve sımdıye kadar bulamadım. öncelikle paylasımınız için tesekkur ederim. eger sizin için bir sorun yaratmayacaksa "örnek olması maksadıyla" tamamını istiyorum.hiç teşekkür etmek yok
bu sırada benim de sertifikamdan haber yok
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.