- Meslek
- Uzman (C)
ardaşlar özellikle hastaneler için örnek bir risk değerlendirmesi olan varsa paylaşabilirmi.
Eski bir risk analizi inşallah işinize yararardaşlar özellikle hastaneler için örnek bir risk değerlendirmesi olan varsa paylaşabilirmi.
Metal sektörü için hazırlanmış bir döküman umarım işinize yarararkadaşlar makina imalatı için risk değerlendirmesi olan var mı yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaşlar, 50 kişi altında çalışanı olan tehlikeli işler sınıfındakilerin risk değerlendirmesi yapması yeterli midir?
acil durum planına gerek var mı?
bir de risk değerlendirmesini sözleşmeli bir isg uzmanının mı yapması gerekir?
ARKADAŞIM SENİNLE MECBUREN SÖZLEŞME YAPACAKLAR YAPMAZSA HİZMET SATIN ALACAK DAHA FAZLA PARA ÖDER. BENİM SANA TAVSİYEM YASAYI ONLARA OKUT CEZALARI İYİ GÖSTER PARADAN TAVİZ VERMEpeki isg kurumu oluşturmazsam ve bir isg uzmanı ile anlaşmazsam bu işi firmadan kim yapacak?
not: ben isg uzmanıyım ama başka görevleri de icra ederek çalıştığım firma benimle sözleşme yapmadı, yapmaya da niyetleri yok gibi. ama işler bana kaldı
peki isg kurumu oluşturmazsam ve bir isg uzmanı ile anlaşmazsam bu işi firmadan kim yapacak?
not: ben isg uzmanıyım ama başka görevleri de icra ederek çalıştığım firma benimle sözleşme yapmadı, yapmaya da niyetleri yok gibi. ama işler bana kaldı
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.