Elinde Almanca Güvenlik Planı olan varsa buradan paylaşabilir. Çevirisini yaptırabilirim...
Sayın Yaşar Can, TMGD Tebliği Madde 23 (2) (k), dediğiniz gibi "ADR/RID Bölüm 1.10.3.2'de belirtilen işletme güvenlik planını hazırlayarak planın uygulanmasını sağlamak" ifadesinden benim anladığım, adı geçen güvenlik planını TMGD'nin kendisinin hazırlaması gerektiğidir. Bilmem yanlış mı düşünüyorum. Saygılarımla,merhabalar, anlaştığım firmanın müşteri bizden satın aldığı ürün için güvenlik planı talep ediyor. Vermek zorunda mıyım ? taşımacılığıda aynı firma yapıyor. sadece firma içi ve araçta bulunması gerekiyor diye biliyorum.
Sayın Yaşar Can, TMGD Tebliği Madde 23 (2) (k), dediğiniz gibi "ADR/RID Bölüm 1.10.3.2'de belirtilen işletme güvenlik planını hazırlayarak planın uygulanmasını sağlamak" ifadesinden benim anladığım, adı geçen güvenlik planını TMGD'nin kendisinin hazırlaması gerektiğidir. Bilmem yanlış mı düşünüyorum. Saygılarımla,
Konuyla ilgili ADR YÖNETİM SİSTEMİ (gittigidiyorda) isimli kitabı tavsiye edebilirim.Bu güvenlik planı ne menem birşeydi arkadaşlar, kimse bir şey yapamıyor? Kurslarda öğretilmiyor, bende anlaştım iki benzinlikle, herşeyi tamamlayabiliyorum ama güvenlik planı hakkında kafam karmakarışık, bir örnek göremedim bir yerde.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.