Değerli arkadaşlarım hazırlamış olduğum günlük notları sizlere sınava kadar haftada en az 3 not olarak ekleyeceğim. Sadece bu notlara ve 5000'ne yakın deneme ve sorularımı çözerseniz başarılı olamamanız mucize olur. önceki sınavda sizlerin çalışması ve benimde hazırladığım dokümanların yardımıyla başarımız %95 olmuştu...
NOTLAR SÜREKLİ İLK MESAJA EKLENECEKTİR.
hocam yazdım fakat olmuyor... yardımcı olursanız sevinirim...Dosyanın adı sanırım şifresiydi. Olmazsa yaz kontrol ederim.
HACI hepsini tekrar yükledim. şİfresi olan dosya: 1a2b3c ile çözülür. Önüne şifre yazdığım için kafanız karışmış. Güncel olmayan bilgi olabilir check edin bir kez daha.hocam yazdım fakat olmuyor... yardımcı olursanız sevinirim...
2018 aralık için geçerli midr?HACI hepsini tekrar yükledim. şİfresi olan dosya: 1a2b3c ile çözülür. Önüne şifre yazdığım için kafanız karışmış. Güncel olmayan bilgi olabilir check edin bir kez daha.
EN ÖNEMLİ DOSYA kaldırma ekipmanları çalışma katsayısı 5 ismindeki dosyadır. Tamamen tarafımca elle bir bir yazılarak hazırlanmışt. Tamamen ezberleyin.
Ayni şeyi bende merak ediyorum2019 mayıs sınavına hazırlanıyorum. bu notları kullanabilirim dimi ? Teşekkürler.
BİLGİ NOTLARININ TAMAMI TEST EDİLMİŞTİR. İNDİRME PROBLEMİ YOKTUR.
EN SON NOT BİLGİ 15'İ İNDİREBİLİRSİNİZ
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.