- Meslek
- Uzman (C)
Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
Gıda Mühendisiyim, 10 yıllık sektör tecrübem var, yardımcı olabiliirm..Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
Merhaba şimdi artık kinney metodunu kullanıyorum ama önceden matrisi kullanıyordum bir cafenin risk analizidir. Eksikleri elbet vardır naçizane yaptığım analizdir.Selamlar,restaurantların risk analizi hakkında dosya,döküman arıyorum,yardımcı olabilir misiniz acaba,gıda sektörü de olur mesela femida
L-Tipi Matris yöntemi ilk risk analizinde, Kinney metodu ise ikincil revize analizlerde kullanımı daha verimli olmaktadır.Merhaba şimdi artık kinney metodunu kullanıyorum ama önceden matrisi kullanıyordum bir cafenin risk analizidir. Eksikleri elbet vardır naçizane yaptığım analizdir.
Hocam benim toptan gıda sektörüne yönelik risk analizi örneğine ihtiyacım var. Yardımcı olabilir misiniz? [email protected] 0545 717 01 07Gıda Mühendisiyim, 10 yıllık sektör tecrübem var, yardımcı olabiliirm..
paylaşımınız nerde ? link silinmiş gibiMerhaba şimdi artık kinney metodunu kullanıyorum ama önceden matrisi kullanıyordum bir cafenin risk analizidir. Eksikleri elbet vardır naçizane yaptığım analizdir.
Bana risk analizi atarmisnz öğrenciyim ödevim varGıda Mühendisiyim, 10 yıllık sektör tecrübem var, yardımcı olabiliirm..
kolay gelsin ya ben gıda teknikerliği ögrencisiyim de gıda sektörlerinden biri ile ilgili bi risk analizi lazım yardımcı olabilir misinizGıda Mühendisiyim, 10 yıllık sektör tecrübem var, yardımcı olabiliirm..
Selam,kolay gelsin ya ben gıda teknikerliği ögrencisiyim de gıda sektörlerinden biri ile ilgili bi risk analizi lazım yardımcı olabilir misiniz
Merhaba,termin dışında isim belirtilmeli demişsiniz,size bir sorum olacak..Az tehlikeli olan zincir restoran markalarından bir tanesi müdür için imza yetkisi veriyor,iş veren vekili atamasını yapıyor. Şubede en az 100 personel çalışıyor ve stresli iş olduğundan örneğin 4-5 ayda bir veya yılda 1 olsun müdür değiştiriliyor (ben şahitim) dolayısıyla analize isim belirtince her yeni müdürde revize etmek gerekecek ve biliyorsunuz 6 yılda bir yenilenmesi gerekirken.Şunu da ekleyeyim tek bir iş yeri olsa belki anlarım fakat aynı uzmanın 11-12 tane bu şubedeki kapasitede olacak ki aylık saati dolsun..Yani demem o ki bence isim yazmak biraz abes olacak..Belki şunu kasıtla söylediniz iş yeri sahibi kendi işletmesi ve başında o var ama yine aylık çalışma saatizi doldurmak için başka firmalar atanır yine iş yükünüz oldukça fazla olur. Zincir şubeler için imkansıza yakındır saygılarımla..Risk değerlendirme formlarında , termin tarihi dışında sorumlu ismi de belirtilmeli. Ayrıca önlem aldıktan sonraki risk puanını da hesaplamak gerekiyor risk değerlendirme yönetmeliğinde bu da talep edilmektedir.
merhaba bir konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum pastane sektöründe gıda teknikeri olarak görev yapıyorun ıso 22000 2018 yeni versiyonunda 6.1 kalite risk be fırsatları tablosu lazım sizin elinizde varsa paylaşırmısınız çok teşekür ederimGıda Mühendisiyim, 10 yıllık sektör tecrübem var, yardımcı olabiliirm..
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.