Risk Değerlendirmesi Gıda Sektörü Risk Analizi

ERAY ALTAY

Acemi Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
4 Ocak 2013
Mesajlar
1
Tepki puanı
1
Meslek
Uzman (C)
Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
 

gülay doğancıoğlu

Acemi Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
3 Mar 2013
Mesajlar
3
Tepki puanı
2
Meslek
Uzman (C)
Selamlar,restaurantların risk analizi hakkında dosya,döküman arıyorum,yardımcı olabilir misiniz acaba,gıda sektörü de olur mesela femida
 

damlakudret

Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
13 Eyl 2012
Mesajlar
5
Tepki puanı
1
Meslek
Uzman (C)
merhabalar ben otelde gıda mühendisiyim ama detaylı risk analizi yapmam lazım. iş güvenliği uzmanı olarak da ilk çalıştığım otel acaba bana yardımcı olabilir misiniz?
 

dilekaltinok

Paylaşımcı Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
12 Ocak 2012
Mesajlar
212
Tepki puanı
714
Medeni hal
Evli
Meslek
Uzman (A)
Selamlar,restaurantların risk analizi hakkında dosya,döküman arıyorum,yardımcı olabilir misiniz acaba,gıda sektörü de olur mesela femida
Merhaba şimdi artık kinney metodunu kullanıyorum ama önceden matrisi kullanıyordum bir cafenin risk analizidir. Eksikleri elbet vardır naçizane yaptığım analizdir.
 

sefasezai

Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
13 Haz 2013
Mesajlar
12
Tepki puanı
2
Medeni hal
Evli
Meslek
Uzman (C)
Merhaba şimdi artık kinney metodunu kullanıyorum ama önceden matrisi kullanıyordum bir cafenin risk analizidir. Eksikleri elbet vardır naçizane yaptığım analizdir.
L-Tipi Matris yöntemi ilk risk analizinde, Kinney metodu ise ikincil revize analizlerde kullanımı daha verimli olmaktadır.
 

Real

Çalışkan Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
2 Eki 2012
Mesajlar
127
Tepki puanı
39
Medeni hal
Bekar
Meslek
Uzman (B)
Merhaba şimdi artık kinney metodunu kullanıyorum ama önceden matrisi kullanıyordum bir cafenin risk analizidir. Eksikleri elbet vardır naçizane yaptığım analizdir.
paylaşımınız nerde ? link silinmiş gibi :k_karışık:
 

Özlem Akarlı

Aktif Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
28 Ara 2014
Mesajlar
88
Tepki puanı
37
Medeni hal
Belirtilmedi
Meslek
Uzman (B)
Risk değerlendirme formlarında , termin tarihi dışında sorumlu ismi de belirtilmeli. Ayrıca önlem aldıktan sonraki risk puanını da hesaplamak gerekiyor risk değerlendirme yönetmeliğinde bu da talep edilmektedir.
 

harun akgöç

Acemi Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
8 Nis 2017
Mesajlar
3
Tepki puanı
2
Medeni hal
Bekar
Meslek
Uzman Adayı (C)
Bi bakaılım :)
 

Ekli dosyalar

  • ÇAY BAHÇESİ RİSK ANALİZİ.xlsx
    1.3 MB · Görüntüleme: 243
  • neşet risk analizi.docx
    45.5 KB · Görüntüleme: 381

Beyza Akgüder

Acemi Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
22 Kas 2018
Mesajlar
1
Tepki puanı
0
Medeni hal
Evli
Meslek
DSP
Gıda kontrol kalıntı laboratuvarları için bir risk analiz örneği arıyorum :(
 

Alper Koray GÜNER

Acemi Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
27 Eyl 2016
Mesajlar
1
Tepki puanı
0
Medeni hal
Evli
Meslek
Uzman (C)
Elinde gıda analiz laboratuvarı risk analizi bulunan var mı ?
 

Tolga_34

Deneyimli Üye
Vip Üye
Katılım
4 May 2012
Mesajlar
489
Tepki puanı
1,806
Medeni hal
Bekar
Meslek
Uzman (C)
kolay gelsin ya ben gıda teknikerliği ögrencisiyim de gıda sektörlerinden biri ile ilgili bi risk analizi lazım yardımcı olabilir misiniz
Selam,
Gençlerimizi, öğrencilerimizi her zaman desteklemeye çalışırız.
Ancak, siz de kabul edersiniz ki "GIDA SEKTÖRÜ" çok geniş bir alan. (EVREN)
Balıkçılık, Konservecilik, Bakliyat, makarnacılar, dondurmacılar, reçelciler, meyva sucuları, sütçüler :) vb. (ALT EVREN)
Üretim, Laboratuvar, Depolama, Nakliye, Satış, İşletme vb. bir çok alt alanları var. (ÖRNEKLEM)
Dolayısı ile hoca sizden ne istiyor ? onu bir yazın. (Muhtemelen, "arkadaşlar, gıda sektörüne ait bir risk değerlendirmesi hazırlayın. Konu ve sektör serbest, yapın getirin, dönem sonu ödev notu buradan" demiştir. Ama ben yanılmak istiyorum, yanılt beni lütfen :) )
Sonra sizin aklınızdan nasıl bir yaklaşım geçiyor? onu da bir yazın.
Elinde uygun doküman olan paylaşır.
 

Erkut BULUT

Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
25 Şub 2018
Mesajlar
6
Tepki puanı
7
Medeni hal
Bekar
Meslek
Uzman (C)
Risk değerlendirme formlarında , termin tarihi dışında sorumlu ismi de belirtilmeli. Ayrıca önlem aldıktan sonraki risk puanını da hesaplamak gerekiyor risk değerlendirme yönetmeliğinde bu da talep edilmektedir.
Merhaba,termin dışında isim belirtilmeli demişsiniz,size bir sorum olacak..Az tehlikeli olan zincir restoran markalarından bir tanesi müdür için imza yetkisi veriyor,iş veren vekili atamasını yapıyor. Şubede en az 100 personel çalışıyor ve stresli iş olduğundan örneğin 4-5 ayda bir veya yılda 1 olsun müdür değiştiriliyor (ben şahitim) dolayısıyla analize isim belirtince her yeni müdürde revize etmek gerekecek ve biliyorsunuz 6 yılda bir yenilenmesi gerekirken.Şunu da ekleyeyim tek bir iş yeri olsa belki anlarım fakat aynı uzmanın 11-12 tane bu şubedeki kapasitede olacak ki aylık saati dolsun..Yani demem o ki bence isim yazmak biraz abes olacak..Belki şunu kasıtla söylediniz iş yeri sahibi kendi işletmesi ve başında o var ama yine aylık çalışma saatizi doldurmak için başka firmalar atanır yine iş yükünüz oldukça fazla olur. Zincir şubeler için imkansıza yakındır saygılarımla..
 

feyhan

Acemi Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
7 Tem 2021
Mesajlar
1
Tepki puanı
0
Medeni hal
Evli
Meslek
Diğer
Gıda Mühendisiyim, 10 yıllık sektör tecrübem var, yardımcı olabiliirm..
merhaba bir konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum pastane sektöründe gıda teknikeri olarak görev yapıyorun ıso 22000 2018 yeni versiyonunda 6.1 kalite risk be fırsatları tablosu lazım sizin elinizde varsa paylaşırmısınız çok teşekür ederim
 
Üst
!!! Reklam Engelleyici Tespit Edildi !!!

Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !

Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Devredışı bıraktım, siteyi gezmeye devam edebilirim.