- Medeni hal
- Belirtilmedi
- Meslek
- Uzman (A)
piyasada tutunabilmeniz için kendinizi iyi yetiştirmeniz gerekir..olay sadece maaş değildir.bu işin yasal sorumluluğu ağır. sahada çalışa çalışa tecrübeniz artıkça olaylara hakim olursunuz.eğer yaptığınız risk analizi,acil eylem planları,döfler,tatbikat planları,eğitimler,ölçümler,risk dğerlendirme anketi vb.. copy paste olmaz farkındalık oluşturursa zamanla aranan kişi olursunuz.bizim ülkede uzmanım diye gezen içi boş çok arkadaş var yönetmelik,mevzuat araştırmaktan aciz.
yüksek makine mühendisiyim+yurt dışında endüstriyel inşaatlarda grup şefliği yaptım.kendisiyle beni bilgi ve donanım olarak aynı kefeye koyan ve kendisinin daha iyi bildiğini yukarıda iddaa etmiş olan comodor nickli arkadaşım daha 26 yaşındasın mesleğin başındasın..azıcık efendi ol.yazdıklarına dikkat et.
yüksek makine mühendisiyim+yurt dışında endüstriyel inşaatlarda grup şefliği yaptım.kendisiyle beni bilgi ve donanım olarak aynı kefeye koyan ve kendisinin daha iyi bildiğini yukarıda iddaa etmiş olan comodor nickli arkadaşım daha 26 yaşındasın mesleğin başındasın..azıcık efendi ol.yazdıklarına dikkat et.
Son düzenleme: