Yasemin hanım kazandığınız için tebrik ederim. öncelikle geç cevap verdiğim için kusura bakmayın biraz araştırma yapıp size doğru bilgi vermek istedim.
- Sertifikanın size çok katkısı olacağı kanaatindeyim. çünkü; çalıştığınız kurumun tehlike sınıfını tehlikeli ve az tehlikeli olarak belirtmişsiniz ancak ilerde hastane ortamında çalışacağınız zaman çok tehlikeli sınıf olacak ve orada dsp olarak atama yaptırabilirsiniz. birde ben inanıyorum ki ilerde tüm devlet okullarında dsp çalıştırılacağı inancındayım. bence bu sertifikaya sahip olduğunuzu amiriniz vasfında (idari olarak) kimse bildirmenizi personel evrak dosyanıza işletmenizi tavsiye ederim. (dsp ihtiyaç halinde direk sizle irtibata geçerler)
- özelde çalışma şansınız artık kalmadı çünkü işsağlığı ve güvenliği genel müd. 2016 yılından itibaren ısg katip üzerinden yapılan atamalarda sgk bildirimi istiyor buda sizi gizli bir şekilde çalışmanıza engel teşkil eder kayıt altına alınmış olursunuz.
- istemiş olduğunuz görev yetki ve sorumlulukları Ek' te gönderiyorum.
birde size tavsiyem ısg katip sayfasını arasıra kontrol edip duyuru kısmına bakın bazen bizle ilgili yeni duyurular olabiliyor. büyük ihtimal bu hafta sınavda başarılı olan arkadaşlar için duyuru yapılır bundan sonra ziraat bankasına tc numaranızla sertifika ücretini yatırıp ısg katip inizin açılmasını beklemeniz olacak. not : dsp arayan kişilerin iletişim bilgilerinizi görmesini istiyor musunuz onayı ister onu kapatmanızı tavsiye ederim. özelde çalışamayacağınız için boşuna sizi rahatsız etmesinler)
umarım sorularınıza cevap verebilmişimdir.[/QUOT