Catering Fabrikası Için Risk Analizi | TÜİSAG Forum | İSGforum | İSGfrm - İş Sağlığı,Güvenliği,Risk değerlendirme

Catering Fabrikası Için Risk Analizi

Konu, 'Örnek Risk Analizleri ve Değerlendirmeleri' kısmında isgdemc2216 tarafından paylaşıldı.

Sayfayı Paylaş

  1. isgdemc2216

    isgdemc2216 TÜİSAG Üyesi



    catering hazr gıda fabrikası için risk analizi örneği ve ilk işe girdiğimzde neleri yapmalıyz dikkat etmeliyz yrmardmcı olursanz çok sevinirm


     
    bostancis2010 bu yazıya teşekkür etti.
  2. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Kurucusu Admin

    Harun E. Omay, siyahimm, Hakan Tüzmen ve 4 kişi daha buna teşekkür etti.
  3. Kaan SAKA

    Kaan SAKA TÜİSAG Kurucusu Admin

    Bu arada faydası dokunabileceğini düşündüğüm bir dokümanı ekledim.

       

     

    Ekli Dosyalar:

    siyahimm, Şahin Hamarat, kadir ay ve 10 kişi daha buna teşekkür etti.
  4. ahmet ersavaş

    ahmet ersavaş TÜİSAG Üyesi

    Hemşerim bu analizler iş güvenliği ile ilgili değil. Gıda güvenliği ile ilgili.

    Kolay gelsin.

     
  5. Kübra SAYIM

    Kübra SAYIM TÜİSAG Üyesi

    yemek şirketine yıllık plan hazırlamam gerekiyo hangi maddeleri koymam gerekir.Yapan varsa paylasabilirmi? Acil yardımlarınızı bekliyorum.

       

     
  6. Real

    Real TÜİSAG Üyesi

    Umarım faydalı olur.

     

    Ekli Dosyalar:

    Nuran AYDEMİR, bilgesena, Kübra SAYIM ve 1 kişi daha buna teşekkür etti.
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş



Üyelerimiz bu sayfayı aşağıdaki aramalarla bulmuştur :

  1. catering firmaları için risk analizi

Yandex.Metrica