Ben bi kaç ay oncesine kadar bir osgb de calisiyordum şimdi kendimiz osgb kurduk ve uzman arayisina girdik ve ben şu an 1500 verebiliyorum en fazla maas ama gelen arkadaslara şunu diyorum bizde bi yerlerde çalisiyoduk size şu an az maas verebiliriz ama bu tamamen yasa ertelenmesi ile ilgilidir 6 ay sonra maaslar iyilesecektir diyoruz simdi arkadaslar osgb olmak kotu bisey degil her osgb ye tavir almak yanlis cunku ben para kazandigim zaman beraber calistigimiz uzmanda kazanir cunku 1000 tl maas almaktan gectim onunla aile gecinmez 1500 le adam evlenemez birak aldigi riski falan ben gectim oralari adam 30 yasina gelmis hala 1000 tl maas teklif edenler var ayip utanir insan yani sadece osgb sahipleri degil tüm isverenler dusunmesi lazim yaa senin verdigin parayla bu adam gecinebilirmi arkadas sen bmw ye binion audi ye biniyon adama 1200 tl maas veriyon böyle bisey olmaz konuyu dagittim sinirlendim ondan oldu
güzel demişşin kardeşimde bu özveri osgb'lerde olmuyor. umarım senin gibi özveri sahipi patronlar olur. vala takdir ettim )