168 bakan arkadaşada hayret ediyorum.ayrıca 75 firmaya bak diyen kişiyede yazıklar olsun..Kan emicilik diz boyu..Benden cok tehlikeli (insaat agirlikli) 75 firmaya bakmam istendi, sabit ucret karsiligi, dusundum tasindim imkansiz geldi.. Agirlikli olarak insaat olmasi ve bu alanda cok bilgim olmamasi uzak durmam gerektigini soyledi.. Kaldi ki bildigim cogu insaat muhendisi uzmanlar bilr insaat isleri almak istemiyorlar..
165 firmanın hepsini de ziyaret ediyor mu? hiç görmediği firması var mı?165 firma bakan biliyorum ama kadın ayda 17.000 tl para kazanıyor
165 firma bakan biliyorum ama kadın ayda 17.000 tl para kazanıyor
217 saat olarak akillarinca sinirlama getirmisler ama koskoca insaata gidiyorsun, adam 3-5 kisi sigortalamis, 10-15 calisan var, baska yerlerde sigortali vs vs birsuru dolap donuyor ve senin orada 1-2 saatin ancak baglaniyor oyle olunca da 75 firma bakarken ancak 114 saatin dolu oluyor, ama sen nefes alacak zaman bile yok dediginde senin saatlerin bile dolmadi diyorlar..Keşke bu sayıya sınırlama getirilse.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.