- Meslek
- Uzman (C)
Belge ücretini yatırma fırsatım olmadı. Bu konuda sizlere danışmak istedim. Belirli bir son tarih var mı?
Hak edilmış bir durum söz konusu. Sanmıyorumkı son tarihi olsun. Düşünsenize, okuldan mezun oldunuz ama dıplomayı almaya gitmediniz ucretını odemedıgınızden dolayı. ve vermiyorlar size dıplomayı
NoT: Mayıs 2012 tarihli sınavı başarıyla gectim ama hala belgemi almak için ucretıni yatırmadım(Vermeyeceklermi bana belgemi şimdi)
Selamlar,merhaba ben belge ücretini yatırdım ayın 17 sinde fakat isg katip e e devlet şifresi ile giriş yapamıyorum.
sisteme giriş istek talebiniz kaydedildi 15 gün içinde yeniden deneyiniz diyor.problem var sanırım.ne yapmam lazım acaba...
15 gün bekleyin, hemen tanımlama olmuyor zannımca. Belgelendirme iş akışına göre de 5. sırada isg katipe tanımlama. Buda gelecek ayı bulur sanırım.merhaba ben belge ücretini yatırdım ayın 17 sinde fakat isg katip e e devlet şifresi ile giriş yapamıyorum.
sisteme giriş istek talebiniz kaydedildi 15 gün içinde yeniden deneyiniz diyor.problem var sanırım.ne yapmam lazım acaba...
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.