- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (B)
Tüm komisyon üyelerine tek tek mail attım konu hakkında herhangi bir çalışma olup olmadığını sordum bakalım cevap gelecekmi
Çözüm isg nin gelişmesi bu da 5 yıldır çalışanların sınavının iptaliyle mağdur edilmesiyle ulaşılamaz. Pirimden a olup çalışanlara kimsenin sözü yok olamazda. ama çalışmayan da çok.Yanlış hatırlamıyorsam prim gününden A sınıfı sınavı en son 2014 yılı Mayıs ayıydı. O tarihte primden A olup da sahada çalışmaya başlayanlar zaten 6 yıl içinde epey tecrübe sahibi olmuşlardır. Ha bu arada ben de 2013 Artalık ayı sınavından sonra primden A oldum. Ama öncesinde üretim sektöründe yaklaşık 20 yıllık tecrübem vardı ve çeşitli firmalarda isg kurullarında görev aldım. 2014 yılından beri çalışmamış A sınıfları olabilir, bunların elbette isg bilgi ve birikimi oldukça azdır. Aynı durum belge aldıktan sonra çalışmayan B ve C'ler için de geçerli. Ama bunların azınlıkta olduğunu düşünmekteyim. Dolayısıyla şu prim günü meselesini bırakıp çözüme odaklanalım artık.
Hangi gidişat? Bir duyumunuz mu var?170 mi aradım uzatma ile ilgili bir şey yok dedi şuan için ama uzayabilir de diye cevap verdi gidişat gösteriyor ki büyük ihtimal uzar
170 ile isggm hikaye, 170 duymak istediğini söylüyor, isggm bizim yetkimiz yok yasal düzenleme gerekiyor sizin gibi bizde bekliyoruz yapılıp yapılmayacağını diyor. haklılar top komisyonda o yüzden hepimize düşen komisyonu 1 kere aramak.
Bir duyumum yok ama gidişat öyle gidiyor sınavlar ertelendi covid-19 ekonomik sıkıntılarda vard diye genel kanı buHangi gidişat? Bir duyumunuz mu var?
hangi komisyon bende arayım yada mail atayımKomisyonu aradım. Komisyonların da böyle bir çalışmaları yokmuş. Bakanlığın böyle bir çalışması var mı bilmiyorum dediler. Bildiğim kadarıyla bakanlıkta böyle bir çalışma yapmadı. Bu gidişle ertelenmeyecek gibi duruyor.
İnşallah öyle olur burda komisyon yazılmış acaba hangi komisyon hangi komisyon arasak .. peki süre dolduktan kaç gün sonra uzattılar ? Cevaplarsanız sevinirimGeçen yılki durumda da bakanlık,170 ve komisyon sekreterleri çalışma yok diyordu birkaç gün kala dahi. Ancak süre dolduktan sonra uzattılar.
Şahsi kanaatim sınav ertelenme durumunda dolayı en kötü yıl sonuna kadar uzayacağı yönünde.
Tüm komisyon üyelerine tek tek mail attım konu hakkında herhangi bir çalışma olup olmadığını sordum bakalım cevap gelecekmi
bu komisyon üyelerine nasıl ulaştınız bana da iletirmisiniz, bizde görüşelim. ne kadar çok iletirsek inşaAllah ertelenir.Komisyonu aradım. Komisyonların da böyle bir çalışmaları yokmuş. Bakanlığın böyle bir çalışması var mı bilmiyorum dediler. Bildiğim kadarıyla bakanlıkta böyle bir çalışma yapmadı. Bu gidişle ertelenmeyecek gibi duruyor.
hangi komisyon bende arayım yada mail atayım
bu komisyon üyelerine nasıl ulaştınız bana da iletirmisiniz, bizde görüşelim. ne kadar çok iletirsek inşaAllah ertelenir.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.