- Meslek
- Uzman (C)
çok tehlikeli gruptaki iş yerlerine C sınıfı uzmanlar bakamaz fakat risk analizi yapabilir.Arkadaşlar C sınıfı iş güvenliğiuzmanı inşşatlarda uzmanlık yabalir mi?
çok tehlikeli gruptaki iş yerlerine C sınıfı uzmanlar bakamaz fakat risk analizi yapabilir.Arkadaşlar C sınıfı iş güvenliğiuzmanı inşşatlarda uzmanlık yabalir mi?
çok tehlikeli gruptaki iş yerlerine C sınıfı uzmanlar bakamaz fakat risk analizi yapabilir.
Bildiğim kadarıyla B sınıfı uzmanlar A sınıfı gibi, C sınıfı uzmanlar da B sınıfı gibi çalışabiliyor. Yanlışsam arkadaşlar beni düzeltsin. Fakat ben görevlendirildiğini biliyorum. Çünkü OSGB'ler bu şekilde çalışıyorlar. Şuanda A-B sınıfı uzman yetersizliği olduğu için bir üst sınıfta görev alınabiliyor. Yani yapabilir.peki c sınıfı uzman tehlikeli bir iş yerinde uzmanlık yapabilir mi?
Bildiğim kadarıyla B sınıfı uzmanlar A sınıfı gibi, C sınıfı uzmanlar da B sınıfı gibi çalışabiliyor. Yanlışsam arkadaşlar beni düzeltsin. Fakat ben görevlendirildiğini biliyorum. Çünkü OSGB'ler bu şekilde çalışıyorlar. Şuanda A-B sınıfı uzman yetersizliği olduğu için bir üst sınıfta görev alınabiliyor. Yani yapabilir.
Danıştay geçen ay bu tür sözleşmeleri iptal etmişti diye biliyorum..
O işi tablacılığa dökmüş ya,bir iş kazasında cezaevini görünce anlar ama iş işten geçmiş olacaktır...akıllının biri dev kampanya diye broşür bastırmış inşaatlara 500tlye risk analizi yazmış dağıtıyor.ve henüz yetkisi gelmemiş bir uzman adayı bunu yapan kişide.....bu olayın üzerine diyecek başka bir söz bulamadım arkadaşlar....
evet yapabilirArkadaşlar C sınıfı iş güvenliğiuzmanı inşşatlarda uzmanlık yabalir mi?
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.