katılıyorumMerhabalar...
Bahsi geçen risk analizini buraya yüklerseniz, arkadaşların "bana da gönderir misiniz" şeklinde yazılarına topluca çözüm olur kanaatindeyim...
H.Ece ALTINTAŞ
C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı
Ahşap atölyelerinin hangi bölümleri olduğunu yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım, panel ve koltuk ile ilgili bölümlerde çalışma yaptım, sandalye ve masif için çalışmalarım devam ediyor.Merhabalar...
Araç tamir atölyesinde ve ahşapla ilgili işlerin yapıldığı atölyelerde risk analizi yapmış arkadaşların fikirlerini bekliyorum teşekkürler...
H. Ece ALTINTAŞ
Ahşap atölyelerinin hangi bölümleri olduğunu yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım, panel ve koltuk ile ilgili bölümlerde çalışma yaptım, sandalye ve masif için çalışmalarım devam ediyor.
Söylediklerinize katılmakla beraber ,bu fotoyu ve kişiyi bir yerlerden de tanıyorum gibi)) gibisi de fazla Zonguldak diyorum...Arkadaşlar , En iyi ve en etkili risk analizi , kendinizin işi yerinde yapılan işi görerek, tehlikeleri yerinde tespit ederek ve çalışanların görüşlerini alarak yaptığınızdır. Bu tür copy past tarzı yaklaşımlar zaman kazandırır ancak etkin değildir kişisel kanatime göre.
Teşekkürler Doğan bey parklarda oturulan banklardan tutunda kenarlardaki çitlere kadar sokakta gördüğünüz her türlü ahşap malzemeyi hazırlıyor arkadaşlar...
H.Ece ALTINTAŞ
arkadaşlar oto tamircileri için yapılan risk değerlendirme il ilgili dosyayı yükleyebilir misiniz yada gönderebilir misiniz
biraz acilde yardımcı olursanız memnun olurum
Ece hanım selam, risk analizini aldınız mı? Aldıysanız arkadaşın da izni oluyorasa en azından siz burada paylaşabilir misiniz? Çoğumuzun ihtiyacı var anlaşılan ....Teşekkürler Doğan bey parklarda oturulan banklardan tutunda kenarlardaki çitlere kadar sokakta gördüğünüz her türlü ahşap malzemeyi hazırlıyor arkadaşlar...
H.Ece ALTINTAŞ
Ece hanım selam, risk analizini aldınız mı? Aldıysanız arkadaşın da izni oluyorasa en azından siz burada paylaşabilir misiniz? Çoğumuzun ihtiyacı var anlaşılan ....
Teşekkürler
Arkadaşlar Oto Kaporta ve boya atölyesi için hazırladığım bir risk analizi ve prosedürü var,
noksanları olduğunu biliyorum, fikir edinmeniz için ve hatalarımı öğrenmem için dosyayı yüklüyorum
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.