- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (C)
Evet Rıfat Bey katıldım ben, Fatih Bey İstanbul'da da katılım çok fazlaydı ama çoğu insan aldı diye gördüm.
O katılım formu biraz formalite olmuş gibi .Gittiğin zaman gene kayıt yapıyorlar.O yüzden direk gidebilirsinkatılm için mail attım cevap verilecek yazıyordu cevap gelmedi direk gitsem katılabilir miyim acaba
Öyle birşeyden bahsedilmedi Kayıt yapan arkadaşlar senin bilgilerini sisteme giriyorlar.Katılım için uzman adayı olmak yetmez mi , illa bi meslekte çalışıyo olmamız mı gerek
Trabzondan katılacak olan var mı ?
ewet Tekirdağ' daki bilgilendirme seminerine ben de katıldım,ama istediğimiz cevapları sunum sonrasında ayak üstü konuşma sırasında karşılıklı paylaşımlar ile ancak alabildik.bence katılımcılardan gelen en önemli sorulardan biri bu hekimlerin ve iş güvenliği uzmanlarının işvereni nasıl bakanlığa şikayet edeceği oldu,hekim bayan arkadaş biz maaşlarımızı ancak bakanlıkça oluşturulan havuzdan alabilirsek bunu yapabiliriz dedi..ama tabii ki cevap yoktu...
İyi günler. Adanada 12 aralıkta düzenlenecek. fakat bilgilendirme maıli f gelmedi bana. İnternetten kayıt oldum sadece katılabilmek için yeterli midir acaba?
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.