ÖSYMde duyuru olarak mevcut mu peki iptaller
Nur Hanım ve Kübra Hanım sıkıntı olmaması için konuyu kaldırmak zorunda kaldım.forum başlıklarına eklendi detayları yazıyordu nur hanım
bende de isg profesyonelleri c sınıC den B ye geçenin durumu İSG KATİP te aynen şöyle görünmektedir. parayı yatırdıktan sonra tabi ki
Ekli dosyayı görüntüle 30704 Ekli dosyayı görüntüle 30705
Bende de bu sayfada isg profesyonelleri c sınıfı göründü ,sisteme direk giriş mi demeliyim yoksa e-bildirge güncelle mi demeliyim ilk başta?Emin değilim.yardımcı olursanız sevinirim.C den B ye geçenin durumu İSG KATİP te aynen şöyle görünmektedir. parayı yatırdıktan sonra tabi ki
Ekli dosyayı görüntüle 30704 Ekli dosyayı görüntüle 30705
ben para yatıralı 5 gün oldu ama hala giremiyorum sisteme giriş hakkınız yoktur yazısı ile karşılasıyorum2 gün önce parayi yatırdım c sınıfı sertifikaya hak kazandım yalnız hala edevletten isg katipe giremiyorum sizde durum nedir arkadaşlar, bu normal bir durum mu ?
Sorun yok demekki bir süre bekleyeceğiz ☺ben para yatıralı 5 gün oldu ama hala giremiyorum sisteme giriş hakkınız yoktur yazısı ile karşılasıyorum
hala sisteme giriş yapılmıyor. c sınıfı girebilen var mı?
Merhabalar, ben de e-devlet üzerinden giriş yapmayı başardım. şöyle bir ekran geldi, ne yapmam gerekiyor? Herkese kolay gelsin.
Isg kâtip te tanımlanan c sınıfı belge ile ilgili herhangi başka bir işlem gerekiyor mu ?benimde ayni goruntu geldi giris yaptim problem olmadi
bende sisteme girdim peki şimdi ne yapmamız gerekli sistem nasıl işleyecek özel sektörde bireysel çalışanlar için bilgisi olan yardımcı olabilir mi...benimde ayni goruntu geldi giris yaptim problem olmadi
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.