- Medeni hal
- Belirtilmedi
- Meslek
- DSP
Herkese merhaba geçer not 60 değil mi zaten? resmi gazetede 7 Mart da bu şekilde yayınlandı
Diğer sağlık personeli 60 sadecebaraj 60 mı değil mi
Hocam iş güvenliği için söylemiştim.. Vermiş olduğunuz bilgiden ayrıca haberdarım yine de dikkatiniz için eksik olmayın, sağlıcakla62 aldıysanız Gectiniz Hayırlı Uğurlu Olsun Geçme Puanı diğer sağlık Personelinin 60 a düşürüldü Haberiniz Yok Gali
aradaşlar bugüne dek bu şekilde bir sınav yaşanmadı .halen soruları ve cevapları göremedik.lütfen geçen arkadaşlarda dahil bimer ÖSYM ye dilekçe verip 2 cevaplı soruları ve maduriyetimizi anlatalım .uzman kişi ve araştırmamıza göre çelişkili sorular var belkide geçicez .geçmiş yıllarda ÖSYM nın bu tarz sınavlarında düzeltme yapılmıştır.kendi adıma ben peşiniz bırakmıycam kaybedecek bir şey yok1 soru ile kaldım..kazananlari tebrik ederim
Nasıl yai biz,şimdi,is basvrusu yapamayacak mıyız nasıl olcak ucret ne kadr olcak bundan sonraki süreç nasıl,işlicek70 puanla dsp sınavı 3.de başarabildim şükür rabbime bunalıma girmiştim sertifikayada acele etmeyin 2017 temmuza kadar ucu açık
ücret 105 tl sanırım acele etmeyin dediğim geçemeyen arkadaşların daha önünde 2 sınav daha var stres yapmasınlar geçici yetkilendirmeleri yapıldı zatensınav soruları ne zaman yayınlanacak?? sınava itiraz eden arkadaşlar oldu mu??
konu ile yardımlarınızı bekliyorum
baraj 60 mı değil mi
, burada 60 diyip milleti trol lehe lere bakmaSinav gecme puani 60'a dusuruldu ama![]()
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.