Arkadaslar bende sizin gbi dusunuyodum bi soruda denk geldim hangisi zehirli hava olarak nitelenir diye cevabi basit bogucu gaz orani yuksek olan diyordu
normalde 3 metre kişi başına hava hesaplanırken 4 metreden fazlası hesaba katılmaz dedği için 4 diyorum. BİLDİM Mİİşyerinde kişi başına düşen hava hesaplanırken maksimum hesaplanacak tavan yüksekliği
a) 3,75
b) 3
c) 3,50
d) 2,75
e) 4
Yani basit boğucu gazlar aynı zamanda zehirli gazlar değil mi ?Basit boğucu gazlar : Karbondioksit (CO2), Metan (CH4), Etan (C2H6), Propan (C3H8), Bütan (C4H10), Hidrojen (H2), Azot (N2)
Kimyasal boğucu gazlar: Karbonmonoksit (CO), Hidrojen sülfür (H2S), Hidrojen siyanür (HCN), vb. dir.
ormancılık işleri genelde büyük kaba malzeme ile yapılan işler olduğu için insan gövdesinde dahacvp gövde diyo mantığım almadı.
Yaralanma olayı daha çok % 17 oranla el-kol,bir soruda ben sormak istiyorum cevabını ben de bilmiyorum![]()
ormancılık sektöründe karşılaşılan kazalar en çok vücudun hangi bölgesinde hasara sebep olur?
A) KOL
B) GÖZ
C) BAŞ
D)GÖVDE
E)AYAK
4İşyerinde kişi başına düşen hava hesaplanırken maksimum hesaplanacak tavan yüksekliği
a) 3,75
b) 3
c) 3,50
d) 2,75
e) 4
e 4İşyerinde kişi başına düşen hava hesaplanırken maksimum hesaplanacak tavan yüksekliği
a) 3,75
b) 3
c) 3,50
d) 2,75
e) 4
kol ön kol gibi duruyorbir soruda ben sormak istiyorum cevabını ben de bilmiyorum![]()
ormancılık sektöründe karşılaşılan kazalar en çok vücudun hangi bölgesinde hasara sebep olur?
A) KOL
B) GÖZ
C) BAŞ
D)GÖVDE
E)AYAK
Yani el kol degl miormancılık işleri genelde büyük kaba malzeme ile yapılan işler olduğu için insan gövdesinde daha
Yaralanma olayı daha çok % 17 oranla el-kol,
% 16 oranla ayak-bacakta görülmüştür. Bunu % 10 oranla gövde, % 6 oranla
baş ve % 2 oranla göz yaralanmaları takip etmektedir. Ortopedik kazalar ise % 11
oranla ayak-bacakta, % 10 oranla kol, % 7 oranla bilek ve % 6 oranla parmaklarda
ve % 2 oranla kalça çıkması şeklinde gerçekleşmiştir.
kol %10 gövedede %10 gibi saçma bi soru çıkmaz el kol diye çıkar cevapta el kol olurYani el kol degl mi
kol %10 gövedede %10 gibi saçma bi soru çıkmaz el kol diye çıkar cevapta el kol olur
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.