- Medeni hal
- Bekar
- Meslek
- Uzman (C)
Yapılacaklar hakkında bilgi paylaşımını buradan yapabiliriz arkadaşlar.
Tebrik ederim.2. defa sınava giriyorum bu sefer geçmişimşimdi ne yapmak gerekiyor?
çok teşekkür ederimTebrik ederim.Ziraat Bankası Şubesine giderek kurumsal hesaba para yatırmanın gerekiyor. İş Güvenliği Uzmanlığı sınavını kazandığınızı belirtetek işleminizi yapın. T.C. kimlik numaranıza tanımlı yapılacak zaten işlemleriniz. 413 TL ödenecek. Ondan sonra PTT ye giderek e-devlet şifresi alın ve internetten İSG Katip sistemine girip kaydınızı yaptırın. Belge Adresinize gönderilecektir. Fakat o ne zaman olur bilinmez.
![]()
Kursu aradım. Belgeyi 2012 yılından beri basmıyorlarmış. İsg katipe kayıt olmak ve belge numarası almak yeterli dedi.
Kuzenim de senin gibi. Kurs gönderiyormuş herşeyi ama o yapmamış. Eski sistem kalktığına göre her şey İSG Katip'ten yapılacak demektir.arkadaşlar, herkesi tebrik ediyorum. Benim bir sorum olacak, ben 2013 te bitirmiştim kursu. Sınava ilk defa girdim, geçtim. Benim kurs kapandı çoktan, kurs bitirme belgemizi bizlere verdiler. Bunu kendiniz yollayacaksınız demişlerdi o zaman. Ne yapacağım bunu, isg katipten hallediliyor artık her şey?
arkadaşlar, herkesi tebrik ediyorum. Benim bir sorum olacak, ben 2013 te bitirmiştim kursu. Sınava ilk defa girdim, geçtim. Benim kurs kapandı çoktan, kurs bitirme belgemizi bizlere verdiler. Bunu kendiniz yollayacaksınız demişlerdi o zaman. Ne yapacağım bunu, isg katipten hallediliyor artık her şey?
E Devlet şifresi gerekli mi??
Bankaya parayi bugünden yatirabilir miyiz ??
5 yılda bir ister sahış olsun ister kurum vize ücreti yatırarak belgeyi yeniliyor yani devlet her türlü üzerimizden para kazanıyorVize islemi ucreti nedir arkadaslar?
haklısınız hocam, gerek yokmuş. O eskidenmişzaten isgkatip'te kaydım görünmeseydi sınava dahi giremezdim.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.