- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman Adayı (C)
Herkes kayboldu
Ben bugün bankaya gittim almadılar sisteme daha düşmemiş .Bankaya parayi bugünden yatirabilir miyiz ??
merak ettiğim bişey var.. gece çalışmasını 10 saat yapan biri vardı..üstüne basa basa da dogru oldugunu iddaa eden o geçtiyse ben bu sınavı geçerli saymıyorum
Ben bugün bankaya gittim almadılar sisteme daha düşmemiş .
Ben bugün öğleden sonra Ziraat Bankası'na gittim. Sistem ahtif durumda fakat daha kazanan adayların T.C. kimlik numaraları tanımlanmamış. T.C.'mi söylediğimde sistemde görülmedim. Bir iki gün içerisinde sisteme aktarılırız diye düşünüyorum. Yarın yine gideceğim. Başka gidecek arkadaşlar olacaksa durumu buraya yazsınlar ki herkes haberdar olsun.
Perşembe 10,30 itibari ile TC tanımlanmamış para almıyorlar
Kursumdan aldigim bilgiye gore bakanliktan yapilacak olan duyuruya bagli olarak bilgilendirme yapilacak.Zannetmiyorum bu kadar çabuk sisteme bizi işleyeceklerine. Burdan ben yatırdım diyen bir mesaj görmeden bankaya gitmeyi düşünmüyorum. isgkatipte mutlaka duyuru olur bununla alakalaı diye düşünüyorum.
Belge ücretlerine ilişkin duyuruya buradan ulaşabilirsiniz.belge ücreti ne kadar?
Arkadaşlar bugün saat 15.30 gibi arkadaşım bankaya gitti hem kendi adına yatırmak için hemde benim adıma; ancak onun adı sistemde çıkmasına rağmen benim adım bulunamadı. Yarın tekrar deneyecegim..
Arkadaşlar sınavı kazandım ancak isg katipte https://isgkatip.csgb.gov.tr/Logout.aspx adresinden "Sınav Durumu Sorgula" dediğim zaman "Girdiğiniz bilgilerle eşleşen bir kayıt bulunamadı.." diyor. Siz kendi bilgilerinizi girdiğinizde ne diyor. Böyle demesinde bir sorun yok değil mi????
Hocam aranızı bozmak gibi olmasın ama ya arkadaşın seninkini yatırmak istememiş yada tam sisteme isimler transfer edilirken yatırmış. Kendi bilgileri sisteme girilmiş ama seninkilerin daha girilmediği bir saatte yapmış olabilir işlemi.
Ben daha bankaya gitmedim , eğer yatıran varsa demekki bi hareket olmuştur. Bende yarın giderim bankaya.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.