- Medeni hal
- Bekar
- Meslek
- Uzman (C)
hala ses yok hala aynı yazı. Daha nekadar beklemeliyiz?
Hayırlı olsun. Bilal Bey siz eksik evrak uyarısı aldınız mı?Benimki sonunda açıklandı. Ama şunu itiraf edeyim bu kadar beklemenin üzerinin hiçbir arzu istek kalmadı.
Teşekkür ederim Mert. Evet eksik evrak uyarısı aldım. evrakları bir şekilde temin edip bakanlığa bekletmeden gönderdim. Bir arakadaşımda aynı sorunla karşılaştı onun ki çok daha erken düştü sisteme. İnşallah daha fazla beklemezsiniz. Çok kötü bir durumHayırlı olsun. Bilal Bey siz eksik evrak uyarısı aldınız mı?
evraklarinizi verdikten ne kadar zaman sonra eksik evrak yazisi kalkti sistemden acaba? bende yarin genel mudurluge gidip evraklarimi vericem ins.Teşekkür ederim Mert. Evet eksik evrak uyarısı aldım. evrakları bir şekilde temin edip bakanlığa bekletmeden gönderdim. Bir arakadaşımda aynı sorunla karşılaştı onun ki çok daha erken düştü sisteme. İnşallah daha fazla beklemezsiniz. Çok kötü bir durum
Bende eksk evrak demisti dun yatrdm parayiEvrak gönderip bankaya para yatirabilirsiniz mesaji alan biri olursa paylaşorsa seviniriz...Harbi ne stresli ismis bu ya...
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.