Emeğiniz için çok teşekkür ederim.yayınlandı... isggm...
Başarısızda olsak kaç puan aldığımızı bilmemiz hakkımız değilmi ben 68 ile kalmıştım ve iptaller içerisinde kesin 2 yanlışım vardı şimdi nasıl bir yol çizmeliyiz bilgisi olan paylaşırsa sevinirimsisteme geçen arkadaşlar yüklenmiş
Eksik belge uyarınız var mı ? (sorgulama ekranında sınav puanının hemen altında yazar) Kontrol edin. Sanırım bu mahkeme kararı ile hak kazananların çoğuna eksik belge uyarısı gelmiş. Bu belgeler bakanlığa gönderildikten sonra bakanlık size hesap numarası bildirecek ve ücreti yatıracaksınız. Şu anda ödeme ekranları bu nedenle açık değil.Ziraat bankasi iceriden ucret almiyor bankamatikten diyor bankamatiktende bu konu ile ilgili ucret odemesi yok yapan arkadaslar bilgi verebilirmi bu konuda
a sınıfı iş güvenliği belgesini almaya hak kazanan arkadaşlara kazasız ve hayırlı olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum.
23 subat dava sureci ile ilgili bilgisi olan varmı acaba
Bana da 3 yıl önce ilettiğim ve bu doğrultuda sınava girip belgemi basılı olarak aldığım belgelerde eksiklik uyarısı gelmiş !!! Manidar !!!
Eksik belge uyarınız var mı ? (sorgulama ekranında sınav puanının hemen altında yazar) Kontrol edin. Sanırım bu mahkeme kararı ile hak kazananların çoğuna eksik belge uyarısı gelmiş. Bu belgeler bakanlığa gönderildikten sonra bakanlık size hesap numarası bildirecek ve ücreti yatıracaksınız. Şu anda ödeme ekranları bu nedenle açık değil.
Siz yatirdiniz mi subenin icinden alinmiyor ne olarak yatiriyoruzZiraat bankası kurumsal tahsilat hesabına 413 TL yatırılıyor,şubeden ödeme yapılıyor
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.