- Medeni hal
- Bekar
- Meslek
- Uzman (C)
2016 yılında TMGD değildim, 2017 şubat da başladım, yine de sorumlusu ben miyim?NŞA Faaliyet Raporu girmeyen TMGD ye 702TL idari para cezası kesilir.
2016 yılında TMGD değildim, 2017 şubat da başladım, yine de sorumlusu ben miyim?NŞA Faaliyet Raporu girmeyen TMGD ye 702TL idari para cezası kesilir.
2016 yılının bildirim süresi mart 2017 ye kadar olduğu için sizi sorumlu tutabilirler.2016 yılında TMGD değildim, 2017 şubat da başladım, yine de sorumlusu ben miyim?
Benim hala açılmadı.Sizde durum nedir?Hala faaliyet sistemi raporu açılmayan var mı ?
Benim sistemimde devam ediyor.Hala faaliyet sistemi raporu açılmayan var mı ?
evet arkadaşlar sorumun cevabını buldum. 2017 yılına ait faaliyet raporu giriş yapılacaktır. Geçen yıl bu firmaya danışmanlık hizmeti vermiyor olsanız dahi faaliyet raporu girilecektir. Bilginize.
Bilginin kaynağını öğrenebilir miyim? Teşekürlerevet arkadaşlar sorumun cevabını buldum. 2017 yılına ait faaliyet raporu giriş yapılacaktır. Geçen yıl bu firmaya danışmanlık hizmeti vermiyor olsanız dahi faaliyet raporu girilecektir. Bilginize.
UN numarası atanmış olan kimyasallar tehlikelidir. Bizimde bildirim yapacağımız kimyasallar tehlikeli olanlar diğerlerini bildirmenize gerek yok. Bulunan her kimyasala ait MSDS elinizde mevcut olmak zorunda. MSDS lerin 14. maddesi ADR ye tabi olup olmadığını gösterir. Bu yüzden MSDS lerde UN numarası ataması var ise bildirim yapmalısınız.UN numarası olmayan kimyasalları girecek miyiz? (örn. kimyasalda aşındırıcı ibaresi var , ama UN numarası atanmamış, biz UN numarası atayacak mıyız?) Tşkler
Sistemde yaşanan bir sıkıntıdan dolayı öyle yazıyor. Aynı hata bende de var. Nisan ayı içinde bakanlık tarafından düzeltilecektir diye düşünüyorum.Merhaba,
Firma personeli olarak TMGD görevi yapıyorum. Atama sayfasında gözüküyor fakat faaliyet raporu girmek istediğimde "Güvenlik Danışmanının TMFB ataması/görevlendirilmesi yapılmamıştır." uyarısı alıyorum sorun ne olabilir?
Merve Hanım,faaliyet raporlarına giriş olmuyor zaten.Bir duyuru daha bekliyoruz 30 hazirana kadarMerhaba,
Firma personeli olarak TMGD görevi yapıyorum. Atama sayfasında gözüküyor fakat faaliyet raporu girmek istediğimde "Güvenlik Danışmanının TMFB ataması/görevlendirilmesi yapılmamıştır." uyarısı alıyorum sorun ne olabilir?
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.