5Kaynak işlerinde tavan yüksekliği minimum kaç m olmalıdır?
a.3 b.4 c.5 d.7
c mi ?1.İş sağlığı ve güvenliği konusunda basınç, aşağıda verilen birimlerden hangisi ile ifade edilir?
a-Newton/cm
b-Bar/cm2
c-Newton/m2
d-Paskal/m2
Kesin bilgim yok ama ben a diye düşünüyorum Çünkü kişisel koruyucu donanımlardan iş güvenliği uzmanı sorumlu diye biliyorum1.İşçiler kişisel koruyucu donanımlarda gördükleri herhangi bir arıza veya eksikliği kime bildirmelidirler?
a-İş güvenliği uzmanına
b-İşyeri hekimine
c-İşverene
d-Ustaya
Bu sorunun doğru cevabını bilen varmı arkadaşlar.. Teste göre C şıkkı doğru diyor...emin olamak istiyorum..
evet sercan bey teste göre C şıkkı newton/m2c mi ?
Soru : Gece çalışma süresi kaç saattir ? (dikkat en fazla gece çalışma süresi ile karıştırmayın!)
Cevap : 11 saattir.
1.İş sağlığı ve güvenliği konusunda basınç, aşağıda verilen birimlerden hangisi ile ifade edilir?
a-Newton/cm
b-Bar/cm2
c-Newton/m2
d-Paskal/m2
herkese merhaba arkadaşlar benim sorun şu olacak işyerlerinde çalışanlara verilecek eğitimler ne kadar sıklıkla oluyor yapılan iş şekline göre vereceğimiz eğitim periyodu değişiyormu yada az tehlikeli işlerde yılda bir.. çok tehlikeli işlerde 6 ayda bir gibi bir madde varmı ?? Karışık sormuş olabilirim kısacası işçilere ne kadar da bir eğitim vereceğiz ??
a olması lazımD sıkkı
Aşağıdaki ifadelerden hangisi yanlıştır?
a Yönetmelikler resmi gazete yayınlanmadan yürürlüğe giremezler.
b Tüzük, sadece bakanlar kurulu tarafından çıkartılabilir.
c Genelge, tebliğ, yönerge gibi düzenleyici işlemler Anayasada yer almazlar.
d Danıştay incelemesinden geçirilmeksizin tüzük çıkartılamaz.
birden fazla kişinin yaptığı iş yük sayılmıyor ibaresi nerede yer alıyor.yada hangi maddede bilginiz varmı acabaEkli dosyayı görüntüle 6836 arkadaşlar burada doğru cevap c denmiş ama b sıkkında da birden fazla kişi demiş hani birden fazla kişinin yaptığı iş taşıma sayılmıyordu.. Yardımcı olurmusunuz lütfen açıklama yapabilcek varmı acaba
en az 2,70 normali 3.Kaynak işlerinde tavan yüksekliği minimum kaç m olmalıdır?
a.3 b.4 c.5 d.7
maksimum 150 cmPortatif Yangın Söndürme Cihazlarının (Örn: 6Kg. ) Zeminden Ne Kadar Yükseklikte Bulunması Gerekir?
A) 75 Cm
B) 100 Cm
C) Maksimum 150Cm
D) Bu Ölçü Ergonomik Olarak Kişiden Kişiye Göre Değişmelidir
cvp?
Cevap 90 olmali bnm bildigimmaksimum 150 cm
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.