95 olması gerekıyor ağır ve tehlikeli işlerin yapılmadığı işyerlerindede 80 olmalı diye mevzuaata yazıyorAğır ve tehlikeli işlerin yapıldığı işyerlerinde prensip olarak gürültü seviyesi kaç desibeli geçmemelidir?
75
85
65
95
isig tüzüğüne göre 95 olması gerekmiyo mu arkadaşlar
bende hepsi olarak biliyorum ama soruların cevap anahtarlarından öğrendiğim kadarıyla
cavap anahtarında A Şıkkı diyor bana mantıksız gelmişdi a şıkkı bende d şıkkını düşünmüşdüm ama mevzuatlarda bulamadım nerde yazıyo diyeD)Sıvının iletkn boruda hızla nakli
95 olması gerekıyor ağır ve tehlikeli işlerin yapılmadığı işyerlerindede 80 olmalı diye mevzuaata yazıyor
Titreşimin insan vücuduna etkileri aşağıdakilerden hangisi olmayabilir?
a-Psikolojikb-Patolojikc-Vücut ısısıd-Fizyolojik
cevabı hakkında bilgisi olan var mı
Titreşimin insan vücudu üzerindeki etkileri;
- Fiziksel ve Biyomekanik,
- Psikolojik veya sensoryel,
- Fizyolojik ve
- Patolojik etkiler şeklindedir vücut ısısı olmalı
16- Yapı işlerinde sağlık ve güvenlik yönetmeliğine göre aşağıdakilerden hangisi inşaat projelerinin uygulanması aşamasında sağlık ve güvenlikle ilgili görevleri yapan gerçek veya tüzel kişiye verilen addır?
a) İş Güvenliği Mühendisi
b) Hazırlık Koordinatörü
c) Uygulama Koordinatörü
d) Proje Sorumlusu
bu soruyu net bilen varmı denemelerde tam net cevabı yok
Aşağıdaki işaretlerden hangisi bir arada kullanılmaz?
a) Işıklı işaret ve sesli sinyal
b) Işıklı işaret ve sözlü haberleşme
c) El işaretleri ve sözlü haberleşme
d) El işaretleri ve ışıklı işaret
arkadaslar bu sorunun cevabını bılen varmı
b)belirsiz süreli sözleşmelerinde en az 30 kişinin çalıştığı işyerinde 6 aylık kıdemi olmak şartlarıyla5- Geçerli sebeple fesih hangi tür sözleşmelerde mümkündür?
a)Belirli süreli iş sözleşmesi b)Belirsiz süreli iş sözleşmesi
c)Toplu iş sözleşmesi d)Hiçbiri
seha bey elinizde olan denemeleri rica etsem yükleyebilir misiniz buraya?16- Yapı işlerinde sağlık ve güvenlik yönetmeliğine göre aşağıdakilerden hangisi inşaat projelerinin uygulanması aşamasında sağlık ve güvenlikle ilgili görevleri yapan gerçek veya tüzel kişiye verilen addır?
a) İş Güvenliği Mühendisi
b) Hazırlık Koordinatörü
c) Uygulama Koordinatörü
d) Proje Sorumlusu
bu soruyu net bilen varmı denemelerde tam net cevabı yok
bu soruda cevap anahtarı toplu iş sözleşmesi diyor denemeyide yolladımb)belirsiz süreli sözleşmelerinde en az 30 kişinin çalıştığı işyerinde 6 aylık kıdemi olmak şartlarıyla
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.