Hayır sorum o değil,ziraat ve su ürünleri den uzman olanlar şuan uzman olarak hangi sekörde çalıstıklarını merak ettimm...sanırım anlamaya başladım....ziraat ve su ürünleri mühendisleri uzman olabilir mi..??? soru bu değilmi sayın enyonn..??:cem:..
evet..mevzuata göre tüm mühendislik dalları iş güvenliği uzmanı olabilir .....
gülmedim yaw, başımı salladım... evet anlamında... iş güvenliği uzmanı olarak çalışmaktayım.. yeni başladım...
Ben pvc pencere ve kapı imalatı yapan bir firmadayım.. sadece ziraatle alakalı yerde çalışma zorunluluğu yok zaten...Hayır sorum o değil,ziraat ve su ürünleri den uzman olanlar şuan uzman olarak hangi sekörde çalıstıklarını merak ettimm...![]()
estağfurullah nasihat ne demek, düşüncemi sizle paylaşmıştım sadece...Ziraat Müh. sadece tarım makinaları İG uzmanı olabilir diye bir yönetmelik vardı ama bunu Danıştay kaldırmış. Bende kursa yazıldıktan sonra bmesleğimle ilgili literatür araştırması yaparken bu yönetmeliğe rastladım, başımdan aşağı kaynar sular döküldü hafta sonu olduğundan kurslada iletişim kuramadım. En sonunda burda Nurdan hanıma msj yazmıştım belgenizi alabildiniz mi? diye. Sağolsun oda nasihatlarla dolu bir cevap vermişti![]()
her yerde çalışırsınız... önemli olan iş güvenliği uzmanı belgenizi almanız...merhabalar ben orman mühendisiyim bu yıl firmamı açtım denizlide, iş güvenliği uzmanı olmak için ne yapmalıyım, şu an hiç bir bilgim yok, sınavlar var mı? birde orman mühendisi iş güvenliği uzmanı olarak nerelerde çalışabilirim?
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.