Yurtdışı İsg Sohbetleri Söyleşi Dizisi

vedatzar

Acemi Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
3 Nis 2024
Mesajlar
2
Tepki puanı
1
Medeni hal
Bekar
Meslek
Uzman (B)

TR Afiş.png
Yurtdışı İSG Sohbetleri ALMANYA - Arif TÜFEKÇİOĞLU

İş Sağlığı ve Güvenliği'nde yeni bir söyleşi dizisiyle sizlerleyiz. Bu söyleşilerde Dünya'nın dört bir yanında çalışan Türk İSG profesyonelleriyle deneyimlerini konuşacağız. Yurtdışında iş bulmanın püf noktaları,ülkemize taşıyabileceğimiz iyi uygulamalar,kanun ve yönetmelikler ve daha fazlası için bu söyleşileri kaçırmayın!

Konuğumuz Firuze Arif TÜFEKÇİOĞLU ile Avrupa ülkesi Almanya'yı konuşuyoruz.

Youtube Canlı:
Linkedin Canlı: https://www.linkedin.com/events/yurtd-sgsohbetlerialmanya-arift7181031823961968640/about/

Arif Tüfekçioğlu Kimdir?

Arif Tüfekçioğlu, 2005 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. Üniversite yıllarında BP Türkiye HSSE departmanında bölüm asistanı olarak çalıştı. Bu süreç onun kariyerini şekillendirdi.
Askerlik görevinin ardından BP Gaz Türkiye'de tam zamanlı çalışmaya başladı. 2009 yılında Enerji Sektörü EHS Müdürü olarak Siemens Türkiye'ye katıldı. Almanya'ya gitmeden önce son olarak Operasyonlarından Sorumlu Ulke EHS Müdürü olarak görev yaptı.
2015 yılında Siemens AG'ye katılarak sırasıyla Küresel EHS Denetim Müdürü ve Elektrifikasyon ve Otomasyon iş biriminde EHS yöneticisi olarak görev yaptı.
Arif, Şubat 2023'ten bu yana Siemens Healthineers Kurumsal Güvenlik Müdürü olarak şirketin iş güvenliği stratejisini yönetiyor.

[EN]
Arif Tüfekçioğlu graduated from Yıldız Technical University, Department of Electrical Engineering in 2005. During his university years, he worked as a department assistant in BP Türkiye HSSE department. This process shaped his career.
After his military service, he started working full time at BP Gaz Turkey. In 2009, he joined Siemens Turkey as Energy Sector EHS Manager. Before going to Germany, he last served as the Country EHS Manager Responsible for Operations.
He joined Siemens AG in 2015, where he served as Global EHS Audit Manager and EHS manager in the Electrification and Automation business unit, respectively.
Arif has been managing the company's occupational security strategy as Siemens Healthineers Corporate Security Manager since February 2023.

Diğer Konuklarımız:

1.Norveç - Gökhan KOCAATA
2.Kanada - Gökhan YENİÇERİ
3.Avustralya - Övünç ALBAY
4.İspanya - Tarık ALAHDAB
5.Katar - Kemal KURT
6.Bahreyn - Arife KIZILKAYA ASLAN
7.Rusya - Erdem ÇETİN
8.Hollanda - Firuze KARAOSMANOĞLU
9.Birleşik Arap Emirlikleri - Gökhan TEKAN
10.Almanya - Arif TÜFEKÇİOĞLU

Tüm Kayıtlar:

Canlı yayınları takip etmenizi öneririm.
 

GordonfUm

Acemi Üye
TÜİSAG Üyesi
Katılım
25 Mar 2024
Mesajlar
1
Tepki puanı
0
Medeni hal
Evli
Meslek
İşyeri Hekimi
online
 
Üst
!!! Reklam Engelleyici Tespit Edildi !!!

Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !

Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Devredışı bıraktım, siteyi gezmeye devam edebilirim.