beyfendi kişisel ulaşım araçlarını, toplu taşıma araçlarına tercih ediyor bence....!!!
Abimiz daha önce jokey miş. Attan düşmüş bi de vinçten düşeyim demiş)
işte yurdum insanına bi örnekk daha![]()
Bence tüm suçlular bu fotoğraf karesinde görünmüyor. Burada işveren, işveren vekili, ustabaşı ya da posta başı her kimse hiç mi suçu yok? Görev tanımları yapılmış mı? Denetim yapılıyor mu? Yük dengeleme talimatı hazırlanmış mı ? Talimatlar çalışana tebliğ edilmiş mi? Yük dengelemek için gerekli teknik ekipmanlar mevcut mu ? Sorgulanması gerekenler bence bunlar.Tüm bu tedbirler mevcutsa alaylı bir şekilde aşağıdaki yorumları yapın.:
Çözüm üreten arkadaşlara ayrıca teşekkür ediyorum, bence uzmanın görevi çalışanla dalga geçmek değil, güvensiz hareketleri ve güvensiz şartları tespit etmek ve çözüm üretmek...
haklısınız işçiye bırakırsanız en kolayı seçer.bne emniyet kemerinin lanyardını sefer tasına bağlıyan gördüm (birebir doğrudur) işçi asla güvenliği düşünmez çünkü adama zaten iyi koşullar sunamıyoruz ALLAH aşkına kaçımız yattıkları koğuşlarda yatarız hiç baktınımı yemek hanelerine ,çadırlarda adam yakmadıkmı biri ben çadırda yatmam dedimi? kaçımız formene karşı işçiyi koruyabiliyoruz? bütün mühendislik kanunlarını en iyi bile formen ve usta başlarımız sağolsun onlar oldukça bize gerek yok,sanırım yurdum işçisinin toplu taşıma aracını veya ata binmesini değilde yurdum patronlarının isg uzmanlarını ve vardiya mühensilerinin ne yaptığını sorgulasak ? aklıma geldi toplu işçi servisindede 7 kişi öldürmüştükBence tüm suçlular bu fotoğraf karesinde görünmüyor. Burada işveren, işveren vekili, ustabaşı ya da posta başı her kimse hiç mi suçu yok? Görev tanımları yapılmış mı? Denetim yapılıyor mu? Yük dengeleme talimatı hazırlanmış mı ? Talimatlar çalışana tebliğ edilmiş mi? Yük dengelemek için gerekli teknik ekipmanlar mevcut mu ? Sorgulanması gerekenler bence bunlar.Tüm bu tedbirler mevcutsa alaylı bir şekilde aşağıdaki yorumları yapın.:
Çözüm üreten arkadaşlara ayrıca teşekkür ediyorum, bence uzmanın görevi çalışanla dalga geçmek değil, güvensiz hareketleri ve güvensiz şartları tespit etmek ve çözüm üretmek...
doğrudur,bu tür uzun parçalar V şeklinde iki noktadan bağlanarak taşınır. ayrıca burada dalgınlıkla vinci ileri yönde kumanda edeceğim derken aşağı-yukarı yönde hareket ettirmesi sonucu parmakları makaraya sıkışabilir.
Bence tüm suçlular bu fotoğraf karesinde görünmüyor. Burada işveren, işveren vekili, ustabaşı ya da posta başı her kimse hiç mi suçu yok? Görev tanımları yapılmış mı? Denetim yapılıyor mu? Yük dengeleme talimatı hazırlanmış mı ? Talimatlar çalışana tebliğ edilmiş mi? Yük dengelemek için gerekli teknik ekipmanlar mevcut mu ? Sorgulanması gerekenler bence bunlar.Tüm bu tedbirler mevcutsa alaylı bir şekilde aşağıdaki yorumları yapın.:
Bu forumu takip edenler zaten az çok bu durumlarda kimler suçlu, kimlerin ne yapması gerektiğini biliyor. Somurtarak sürekli bi ciddiyet içinde forum takip etmekte sıkıcı olur bi yerde. Yorumlarda sıkıntı varsa yönetime iletin lütfen. RESPECT
ve eğer bu eğlenme en basit tabiriyle kırıcı oluyorsa SAYGI duyduğumuz mesleğimiz için sitem yapmaya da hakkımız olduğumuz düşünüyorumBarış Bey, eğer konu başlığı "Birazda Eğlenelim" kısmında açılmış olsaydı size hak verirdim. Konu başlığı gayet açık "İş Sağlığı ve Güvenliği - Hataları Bul "
Açıklama yeterlidir umarım iyi çalışmalar...
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.