Aşağıdaki ilana dikkatinizi çekmek istiyorum, adam resmen kendi işinde kullanacağı göstermelik uzman arıyor. Hergün moral bozukluğu, ilanlara bakıyoruz, başvuruyoruz, geri dönen yok. Devlet zorunlu koşuyor ama kimsenin itibar ettiği yok, çünkü devlet zorunlu kıldıktan sonra sözünden dönüyor. Olan bizim emeklerimize oluyor.
Aşağıdaki ilana dikkatinizi çekmek istiyorum, adam resmen kendi işinde kullanacağı göstermelik uzman arıyor. Hergün moral bozukluğu, ilanlara bakıyoruz, başvuruyoruz, geri dönen yok. Devlet zorunlu koşuyor ama kimsenin itibar ettiği yok, çünkü devlet zorunlu kıldıktan sonra sözünden dönüyor. Olan bizim emeklerimize oluyor.
D....SU İMALAT TİC.A.Ş.
Son Başvuru Tarihi: 22.09.2013
Genel Şartlar ve Notlar
Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Çevre ve İş Sağlığı Güvenliği konularında ulusal ve uluslararası mevzuat bilgisine hakim, Tercihen ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi konularında en az 2 yıllık deneyim sahibi, B veya C sınıfı İş güvenliği uzmanı sertifika sahibi, Şirket iç denetimlerinde denetçi olarak görev almış, Tercihen tekstil sektöründe çalışmış, Risk analizi ve metodolojilerini bilen, Tercihen ingilizce bilen, MS Office programlarını iyi seviyede kullanabilen, Tercihen Autocad vb. çizim ve grafik programları kullanabilen, Takım çalışmasına yatkın, güçlü iletişim becerileri olan, Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, bay iş sağlığı ve güvenliği uzmanı alınacaktır.
D....SU İMALAT TİC.A.Ş.
Son Başvuru Tarihi: 22.09.2013
Genel Şartlar ve Notlar
Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Çevre ve İş Sağlığı Güvenliği konularında ulusal ve uluslararası mevzuat bilgisine hakim, Tercihen ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi konularında en az 2 yıllık deneyim sahibi, B veya C sınıfı İş güvenliği uzmanı sertifika sahibi, Şirket iç denetimlerinde denetçi olarak görev almış, Tercihen tekstil sektöründe çalışmış, Risk analizi ve metodolojilerini bilen, Tercihen ingilizce bilen, MS Office programlarını iyi seviyede kullanabilen,
Tercihen Autocad vb. çizim ve grafik programları kullanabilen, Takım çalışmasına yatkın, güçlü iletişim becerileri olan, Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, b