- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (B)
portör muayensi 3 ayda bir olmalı.yemekhane kuralları ve iş hijyeni talimatı
ewt haklısnız ama portör muayeneleri kalkmış galiba tam bi bilgim yok.portör muayensi 3 ayda bir olmalı.
ben yakın tarihte yaptırdım. kalkma ihtimali yok. neden derseniz bulaşıcı hastalık olasılığını nasıl bertaraf edersiz ?ewt haklısnız ama portör muayeneleri kalkmış galiba tam bi bilgim yok.
BNDE EMİN DEĞİLİM EWET SADECE 1 KİŞİDEN DUYDUM YANLIŞ OLMASIN TABİ Kİ KOLAY GELSİN KAZASIZ GÜNLERben yakın tarihte yaptırdım. kalkma ihtimali yok. neden derseniz bulaşıcı hastalık olasılığını nasıl bertaraf edersiz ?
İşe girişte portör zorunluluğunun olduğu hakkında yasal dayanağı paylaşabilirmisiniz.Portör muayenesi işe girişlerde zorunlu fakat 3 ayda bir yaptırma zorunluluğu kalktı, yeni hijyen yönetmeliği çıktı bütün çalışanlara hilyen ve santitasyon eğitimi alma zorunluluğu getirildi
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.