Bende memnun değilim açıkçası, tamamen angarya işi yapmaya döndü uzmanlık.Uyarıyorsun işveren sen yap diyor, işletmeye giriyorsun şunu yapın diye bu sefer çalışanlar işveren yada amir yapma dedi diyor. Benim görevim yapmak değil, sizi uyarmak diyorsun, onları bende biliyorum zaten diyor. Yapacağınız zaman da ben onay verdim mi ki diyor. Her şey sarpa sarıyor yani. Güya işyeri hekimimiz mevcut, haftada 2 gün geliyor adamı 1 saat zorla tutuyoruz. Utanmasa sen muayene et diyecek, yazıyor imzalıyor kaşelersiniz deyip gidiyordu. Kavga ettim dedem yaşındaki adamla, ama insanlara bir kere iyi yüzünüzü gösterdiğiniz zaman herkes sırtınızdan geçinmeye çalışıyor. Ağır ve tehlikeli işleri gelenleri yaptır vardiya vardiya, sağlık taramalarını yaptır vardiya vardiya, ecza dolaplarını didikle her hafta eksik bişey var mı diye, sertifika bas, mesleki eğitimlere gidecekleri ayarla, levhaların asılacağı yerleri belirle ve as, çalışanların iş ayakkabılarını ayarla, çalışanlara psikologluk yap, ellerine gelen icra kağıtları ve mahkeme kağıtları varsa ne anlama geldiğini açıkla vb. saymakla bitiremem yaptığım şeyleri. 3 fabrikaya gidiyorum her biri ayrı yerlerde, birde topla pc'yi, dosyanı, evraklarını koştur,yolu- trafiği çek hergün, akşamları bitap halde eve gidiyorum. İnanın saat 21:00'i görmüyorum, sızıp kalıyorum bir yerde.Ve hala İSG Uzmanı olmakta ne var ki zaten gezip gezip, rapor yazıyor diyenler yok mu, artık sadece gülüyorum. İşyerimi sevmesem 1 dk bile dayanamazdım.