W
wolcanos
Guest
öyle denilecekde fiyatın düşük olacağını sanmıyorum
devlet 15 tl gibi destek verecek şimdiden osgb lerde buna yaklaşmaya başladı emin olunbana göre de o kadar düşük olamaz
Ne kadar ücret veriyorlar a,b ve c sınıfına göreArkadaşlar öncelikle hepinize iyi çalışmalar diliyorum. Ben Memurum ve Toplum Sağlığı Merkezinde İş Güvenliği Uzmanı olarak görevlendirildim. Merak ettiğiniz sorular varsa cevaplayabilirim.
hangi il kardeşim?Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi çalışmalar diliyorum. Ben Memurum ve Toplum Sağlığı Merkezinde İş Güvenliği Uzmanı olarak görevlendirildim. Merak ettiğiniz sorular varsa cevaplayabilirim.[/quote
Her müracata karşılık veriyorlar mı?Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi çalışmalar diliyorum. Ben Memurum ve Toplum Sağlığı Merkezinde İş Güvenliği Uzmanı olarak görevlendirildim. Merak ettiğiniz sorular varsa cevaplayabilirim.
hangi ildesiniz sadece devlet memurlarınımı alıyorlar buraya.Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi çalışmalar diliyorum. Ben Memurum ve Toplum Sağlığı Merkezinde İş Güvenliği Uzmanı olarak görevlendirildim. Merak ettiğiniz sorular varsa cevaplayabilirim.
Merhaba şu anda bir ücretlendirme yok. Kamu kurumlarında 01/07/2016 yılında başlayacağından şu anda bir ek ödemeden bahsedilmiyor. Ama ileride ne olacağını göreceğiz.Ne kadar ücret veriyorlar a,b ve c sınıfına göre
İstanbulhangi il kardeşim?
Şu anda 1-10 çalışan tehlikeli ve çok tehlikeli olarak hizmet verilmesi planlanıyor. İleride değişiklik olabilir. Dışardan atama yok. Normal maaş ve döner sermayen neyse o şekilde devam ediyor. Ayrıca bir ek ödeme yok. Evet sadece müracat edenlere hizmet verilecek.Her müracata karşılık veriyorlar mı?
Çalışma sistemleri nasıl?
Maaş + döner sermaye usulü mü var?
Dışardan atama yapılıyor mu?
Sadece müraacat edenlere yönelik mi çalışma yapılıyor?
Kaç uzman görevli?
İstanbul ve sadece memur olanlar çalışıyor. Zaten memur dışında ek bir ücret yok.hangi ildesiniz sadece devlet memurlarınımı alıyorlar buraya.
Evet uzmanlık için görevlendirme verdiler. Sadece uzman olarak çalışılacak. Zaten bu Halk Sağlığı Müdürlüklerine bağlı Toplum Sağlığı Merkezlerine bağlı olarak işleyen bir yapı.polat bey asıl memurluğunuzu nerede yapıyordunuz önceden? uzmanlık için görevlendirme mi verdiler size? yani artık sadece uzman olarak mı çalışcaksınız?
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.