Tmgd olduk nasıl iş bulacağız

Cyd smr

Üye
TÜİSAG Üyesi
8 Ekim 2016 yılında sınavı kazandım sertifika yi aldım fakat hala bu alanda çalışma fırsatı bulamadım hemde sanayi kenti Kocaeli nde yaşamama rağmen bu alanda calisan arkadaslardan tavsiye lerinizi bekliyoruz. Nasıl yaparız nasıl iş buluruz. İlla firma mi kurmamız gerekiyor.

cenk erkin

Üye
TÜİSAG Üyesi
Medeni hal
Evli
Meslek
Uzman Adayı (C)
Çoğu OSGB firması MÜŞTERİLERİNE ya da MÜŞTERİ kapmak için İş Güvenliği Hizm. Bizden alırsanız TMGD nizi bedava yaparız diye teklifte bulunup müşteri kapmak için yaptıkları bu TMGD bedava kampanyasını kınayalım arkadaşlar adamların işin ciddiyetinden emeğin zorluğundan bi haberdar olup bu sektörü bitirmek basite indirgemek için ne gerekiyorsa yapıyorlar. Daha 2018 mevzuatı yürürlüğe girmeden kapı kapı petrol istasyonları gezip bu şekil anlaşma yapıp sektörü bitiriyorlar kendilerinde bitiriyolar 3 kuruş için ne sorumluluğun altına girdiklerinin farkında değiller KINIYORUM!!!

!!! Reklam Engelleyici Tespit Edildi !!!

Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !

Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Devredışı bıraktım, siteyi gezmeye devam edebilirim.