Teşekkür ederimTayfun Bey, istediğiniz kadar not yazın şekil çizin onun denetlemesi yok, önemli olan ayrı not kağıdınız olmasın.
selamun aleyküm. egitimde hocanizin kitap üzerinde not aldirdiginizi söylediniz kiyapta olmadi gereken bütün bilgiler yok mu ki? niye hoca böyle birşey yapti?Evet Eğitim sırasında bütün notları kitap üzerine not aldırdı hoca bize.. ve sınavda kitap üzerine not olabilir dedi. ayrıca ben sormak isterim 3 Ekim 2015 sınavı için hala sınav giriş belgeleri edevlete konmadı. bilgisi olan var mı acaba?
Kitapta aramak istediğinizi bir sayfa içinde çabuk bulabilmeniz için olabilir sanırım!!!selamun aleyküm. egitimde hocanizin kitap üzerinde not aldirdiginizi söylediniz kiyapta olmadi gereken bütün bilgiler yok mu ki? niye hoca böyle birşey yapti?
kitabın içeriğine kesinlikle bakılmıyor. istediğin kadar not yazabilirsin. sadece bu 2 kitap dışında kitap kullanmak yasak..Sınavda kitap açık fakat kitap üzerine istediğimiz kadar yazı yazabilir miyiz ? Denetlemesi nasıl yapılıyor bilen var mı?
istersen içine yeni bir kitap yaz hiç sorun yok bütün sayfalarını tek tek doldurabilirsin işaretlemeler herşey serbestSınavda kitap açık fakat kitap üzerine istediğimiz kadar yazı yazabilir miyiz ? Denetlemesi nasıl yapılıyor bilen var mı?
Merhaba Tayfun bey; 3 Ekim sınavındaki tecrübem ile sabit; ADR kitaplarının her ikisi de dahil boş bulduğun her yerine kendince bilgiler yazabilirsin. Hap bilgileri kitabın her yerine doldurabilirsin.Sınavda kitap açık fakat kitap üzerine istediğimiz kadar yazı yazabilir miyiz ? Denetlemesi nasıl yapılıyor bilen var mı?
Merhaba Harun bey;Arkadaşlar merhaba,
Sınava girmek için kurs zorunluluğu var mı? Kurs zorunluluğu var ise İstanbul da önerebileceğiniz kurslar hangileri ?
Teşekkür ederim Özcan Bey,Merhaba Harun bey;
Sınava girmek için kurs zorunluluğu vardır. İstanbul'un neresindensiniz yardımcı olmaya çalışalım.
Aradığınız görseller bunlar galiba,doğrudur umarım.arkadaşlar bir şey sorucam daha önce bir arkadaşımız bu adr kitaplarının etiketlenmesi ile ilgili bir görsel atmıştı ben onu şuan bulamıyorum da gören bilen kendisinde olan varsa tekrar atabilir mi
Aradığınız görseller bunlar galiba,doğrudur umarım.
Kaynak:
''3 Ekim 2015 Tmgd Sınavı Sonrası Soruları Ve Cevapları Burada Topluyoruz'' başlığı altında ''369'' numaralı mesajda NAİM BERBER tarafından paylaşılmıştır.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.