hayırlısıyla çekilen cefalar yerini sefaya bırakır umarım.Heyecanla bekliyoruz umarım hayırlısı olur, yıllardır çekilen cefalar artık yerini sefaya bıraksın...
ÖSYM 'nin sitesinde örnek sorular adında bir dokuman var.8 tane ales sınavına benzer matematik sorusu var. Anlaşılan ALES sınavına benzer bir sınav yapılacak muhtemelen.sınav tarihi açıklandı 21 temmuzda sınav var. bu çok güzel bir haber fakat sınavın içeriği ile ilgili herhangi bir bilgi mevcut değil. Umarım çok zorlamazlar
Bu tarih için ösym'nin sitesinde bir duyuru bulamadım ben sınav detayları ve içeriği için yardımcı olabilir misin ?Teknik öğretmenlerin mühendislik tamamlama için 21 temmuzda sınav varmış .
ben muhendisim hiç sefa lik bir durum yok ha sadece ünvan olsun iyidir diyorsan ayriHeyecanla bekliyoruz umarım hayırlısı olur, yıllardır çekilen cefalar artık yerini sefaya bıraksın...
marmara,gazi,süleyman demirel,fırat
ne zaman başlayacağı konusunda bilginiz var mı?
ben de otomotiv mezunuyum
TAmamlama yerine kendi alanimizin mühendisliği nde yüksek lisans yapsak yüksek mühendis sayiliyormuyuz acaba bilgisi olan var mi
TAmamlama ve yuksek lisans yapsak yuksek mühendis unvani aliyormuyuz.mühendislik tamamlamadan olmaz. bu ayrı o ayrı.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.