- Meslek
- Uzman (C)
yapacak bişeyyok o zaman çalışmaya devamO halde ortada sizden başka sorumlu kalmıyor şuanki koşullara göre,daha sıkı çalışmanız gerekecek
yapacak bişeyyok o zaman çalışmaya devamO halde ortada sizden başka sorumlu kalmıyor şuanki koşullara göre,daha sıkı çalışmanız gerekecek
I. (C) sınıfı iş güvenliği uzmanlığı belgesine sahip olup, belge tarihi itibariyle 3 yıl fiilen iş
sağlığı ve güvenliği alanında hizmet vererek (B) sınıfı iş güvenliği uzmanlığı temel eğitim
programı bu maddeyi nasıl yorumlarsınız artık bilmiyorum benim sorduklarım genelde 30 iş günü iş güvenliğinden sigortalı olunması gerektigini söyledi..
Şöyle örneklendirelim... Ben belediye de iş güvenliği uzmanı olarak çalışıyorum ve uzman diye bir kadro yok... Uzmanlık sözleşmemi yapmışım, onaylı defterde adım geçiyor, kurullarda imzam var... Şimdi ben B ye geçerken sizin niye uzman olarak yatırılmadı ssk nız diyebilirler mi?
I. (C) sınıfı iş güvenliği uzmanlığı belgesine sahip olup, belge tarihi itibariyle 3 yıl fiilen iş
sağlığı ve güvenliği alanında hizmet vererek (B) sınıfı iş güvenliği uzmanlığı temel eğitim
programı bu maddeyi nasıl yorumlarsınız artık bilmiyorum benim sorduklarım genelde 30 iş günü iş güvenliğinden sigortalı olunması gerektigini söyledi..
bakanlığa yolladığınız iş güvenliği sözleşmesindeki süre kadar sigorta işler diye düşünüyorum...
Bakanlık sgk priminize bakıyor.B 'ye geçmek istediğinizde bilginiz olsun....:=)Digerlerinin bir hükmü yoktur...Bilgilerinize...
Bakanlığa yolladığınız iş güvenliği sözleşmesindeki çalışma saati kısmında tam zamanlı veya part time süreli ise saat yazıyoruz ya o kısımda tam zamanlı yazıyorsa sıkıntı yok zaten...part time ise atıyorum 36 saat 7,5a bölersek 4,8gün eder oda 5 gün sigorta kabul edilir diye düşünüyorum...
bu bilgiye nerden ulaştınız...Bilgilendirirseniz sevinirim...herkes farklı şeyler söylüyorda....Böyle bir zorunluluk yok Part tıme de yatırılabilir önemli olan sözleşme başlangıcınızdan sonra geçecek olan (sürekli tabi) süre bu tam zamanlı yada part tıme olmuş önemli değil.
bu bilgiye nerden ulaştınız...Bilgilendirirseniz sevinirim...herkes farklı şeyler söylüyorda....
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.