- Medeni hal
- Belirtilmedi
- Meslek
- Uzman (C)
Ekli dosyayı görüntüle 13489
günaydın,burada firma ismim çıkması gerekiyor galiba,güncelle kısmına bastım 3 gün içinde tekrar giriş yapmayı deneyiniz diyor,bu konuda bilginiz var mı acaba ? teşekkürler.
Ekli dosyayı görüntüle 13489
günaydın,burada firma ismim çıkması gerekiyor galiba,güncelle kısmına bastım 3 gün içinde tekrar giriş yapmayı deneyiniz diyor,bu konuda bilginiz var mı acaba ? teşekkürler.
pardon ama yanıltıcı olarak ne yazmışım varsa benim bir yanlışım siz doğrusunu yazın o zaman bende öğrenmiş olayım.konulara hakim olarak cevap verirsek kimseyi yanıltmamış oluruz.
Burcu hanım firma ismi çıkmayacak orada...Sizin kendi şahsınıza kurmuş olduğunuz bir işyeriniz yoksa....Çalışacağınız firma sizi uzman olarak tanımlayacak kendi şifrenizle girip onaylama yapacaksınız. Tabi firmanın da sizi tanımlaya bilmesi için ilk olarak havuza tanımlamanızı yapmanız gerekiyor. Kendi şifrenizle girip kendi sayfanızda üst tarafta bilgi güncelle diye bir kısım var, orada iletişim bilgilerinizin OSGB ler ve firmalar tarafından görünmesi için diye bir çek var onu aktif hale getirince havuza tanımlanmış olacaksınız. Çalışacağınız firma yada OSGB artık sizi tanımlayabilir...kolay gelsin iyi çalışmlar...Ekli dosyayı görüntüle 13489
merhabalar,Ben c sınıfı iş güv. uzmanıyım aynı zamanda kimyagerim. Çalıştıgım firma b sınıfı. Ben kimyager olarak çalışıyorum,osgb'den başka bir arkadaş geliyor .Benim isgkatipte girişim yok dolayısıyla. Bu durumda ben b sınıfına yükselirken 3 senelik çalışmamı kanıtlayamayacak mıyım ? isgkatip harici bir kanıtlama yolu yok mu acaba?şimdiden teşekkürler.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.