Sınav Sırasında Dikkat Edilmesi Gerekenler

şemsettin sevinç

Üye
TÜİSAG Üyesi
Medeni hal
Evli
Meslek
İş Veren
arkadaşlar 3 ekim 2015 sınavında başarılı oldum. inşallah sizlerde aralık sınavında başarılı olursunuz. mutlaka herkesin kendine göre bir yöntemi vardır. ben size benim yöntemimi ileterek belki bir yardımım olur düşüncesiyle bunları yazıyorum. 3,5 saat sınav süresi hem uzun hemde kısa süre bilgi birikiminize göre. ben sınavda şu yolu takip ettim ve yararını gördüğümü düşünüyorum. sorulara baştan hızlı olarak okudum ve kolay gördüklerime cevap verdim. uzun ve muhakeme gerekenleri boş geçtim. bu şekilde 24 soruya cevap vermiştim sonra tekrar baştan başladım kalanlara cevap vermeye çalıştım. şimdiden başarılar diliyorum. evde bol bol soru çözün. önceleri cevabı belli soruları çözün. her ne kadar cevabı belli olsa da bildiğiniz doğru cevabı bulana kadar
kitaba aşinalığınız artar.

Şuayip YILDIZ

Üye
TÜİSAG Üyesi
Medeni hal
Evli
Meslek
Uzman (C)
Katılıyorum güzel bir taktik. Bende 72.5 ile geçtim fakat ben sırayla çözme gibi büyük bir hata yaptım ve sonlara doğru kesin bildiğim sorularda bile panik yaptım. ve hatta panik nedeniyle 1 sorumun boş kaldığını sonuç belgesinde öğrendim. :)

şahin ağrı

Acemi Üye
TÜİSAG Üyesi
arkadaşlar 3 ekim 2015 sınavında başarılı oldum. inşallah sizlerde aralık sınavında başarılı olursunuz. mutlaka herkesin kendine göre bir yöntemi vardır. ben size benim yöntemimi ileterek belki bir yardımım olur düşüncesiyle bunları yazıyorum. 3,5 saat sınav süresi hem uzun hemde kısa süre bilgi birikiminize göre. ben sınavda şu yolu takip ettim ve yararını gördüğümü düşünüyorum. sorulara baştan hızlı olarak okudum ve kolay gördüklerime cevap verdim. uzun ve muhakeme gerekenleri boş geçtim. bu şekilde 24 soruya cevap vermiştim sonra tekrar baştan başladım kalanlara cevap vermeye çalıştım. şimdiden başarılar diliyorum. evde bol bol soru çözün. önceleri cevabı belli soruları çözün. her ne kadar cevabı belli olsa da bildiğiniz doğru cevabı bulana kadar
kitaba aşinalığınız arta
GÜZEL TAKTİK:):):):):):)

tuncer genç

Üye
TÜİSAG Üyesi
arkadaşlar ben sınavı 1 saat 44 dakikada bitirerek kazandım. sınavda farkettim ki soruyu doğru anlamak çok zaman kazandırıyor. sınava soru çözmeye başlamadan önce bütün soruları tek tek okuyun ve yüklemi olumsuz yapan durumların altını çizin(değildir, yanlışdır,gerekmez vb...). zaten soruların hepsini okurken 4 tane soruyuda anında cevapladım. bir tanesi fümige kargo hangi sınıftadır diye...

özcan kandemir

Üye
TÜİSAG Üyesi
Merhaba arkadaşlar bu iş arap saçına dönmüş durumda ilk belgeyi alan TMGD ler ile görüşüyorum hepsi bırakmış durumda iş yapan yok.
Fiyatları duyunca inanın yapılacak iş değil ben kendim 350 tl ye fiyat teklifi veren duydum !!! durum içler acısı gerçekten TMGD sayısı artınca ne olacak dersiniz;
ben söyliyim bu işi aylık 100 tl ye kadar düşer. Yeni kursa başlayacak arkadaşlara tavsiyem önce iyice araştırın iş durumu vs bir bakın piyasaya derim.

Herkes gibi güzel hayallerle gittik kursa verdik paraları şimdi ne oldu TMGD kucağımızda kaldı çalışan arkadaşlar varsa buyursunlar yazsınlar şanslı olan kişiler varsa 1000 de 1 kişi belki çıkar.

Herkes hakkında hayırlısı olsun.

ZAFER ÜLKER

Üye
TÜİSAG Üyesi
Medeni hal
Evli
Meslek
Uzman Adayı (C)
Merhaba arkadaşlar bu iş arap saçına dönmüş durumda ilk belgeyi alan TMGD ler ile görüşüyorum hepsi bırakmış durumda iş yapan yok.
Fiyatları duyunca inanın yapılacak iş değil ben kendim 350 tl ye fiyat teklifi veren duydum !!! durum içler acısı gerçekten TMGD sayısı artınca ne olacak dersiniz;
ben söyliyim bu işi aylık 100 tl ye kadar düşer. Yeni kursa başlayacak arkadaşlara tavsiyem önce iyice araştırın iş durumu vs bir bakın piyasaya derim.

Herkes gibi güzel hayallerle gittik kursa verdik paraları şimdi ne oldu TMGD kucağımızda kaldı çalışan arkadaşlar varsa buyursunlar yazsınlar şanslı olan kişiler varsa 1000 de 1 kişi belki çıkar.

Herkes hakkında hayırlısı olsun.
DUYDUKLARINIZ DOĞRU BİLE OLSA İFŞA ETMEYİN...İYİ NİYETLİ DE OLSA BU TÜR YAKINMALARI PİYASA KOZ OLARAK KULLANIYOR. AYRICA DARAYİCİ DÜŞÜRMEK İÇİN BU DEDİKODULARI KASITLI ÇIKARIYOR OLABİLİRLER...LÜTFEN DİKKAT!!!

!!! Reklam Engelleyici Tespit Edildi !!!

Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !

Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Devredışı bıraktım, siteyi gezmeye devam edebilirim.