- Medeni hal
- Belirtilmedi
- Meslek
- Uzman (A)
170'i aradım kayıt aldılar. 3 iş günü içerisinde dönüş yapacaklarmış. Daha önce attığım mail veya telefon konuşmaları bir işe yaramadı
Hocam bende aynen senin gibi hesap fişi düzenleyerek başvurdum inşallah beni de kabul ederler, bilgiyi paylaştığın için çok teşekkür ederim.Allah'ıma bin şükürler olsun sıkıntım düzeldi ve başvurumu yaptım.
benim sıkıntım şuydu arkadaşlar;
ekim sonu itibariyle sgk sisteminde 1497 gün primim vardı.
6 kasım günü iş yerimden kasım ayına ait çalıştığım 6 günlük iş yeri hesap pusulası ve halen çalıştığıma dair yazı aldım.
12 kasım son tarihli başvurularda 1497+6=1503 gün primim olduğunu belirttiğim dilekçemle B sınıfı yükseltmeye 7 kasım tarihinde kargoyla evraksal başvurumu yaptım herkes gibi. ama kabul edilirmi acaba diyede hep tereddütüm vardı açıkçası. Nitekim kabul edilmeliydi. yasal hakkım çünkü.
neyse 29 kasım geldi, sistem başvuruları açıldı ve sisteme girdim ama B sınavı beklerken A sınavı gözüküyordu, 170 şi aradım ve dilekçe başvuru kaydı oluşturdum. ondanmıdır yada sistemin kendisindenmidir bilemem ama şuan sıkıntım çözülmüş durumda ve başvurumu B sınavına yaptım arkadaşlar. Çok sevindim rahatladım, artık ders çalışabilirim.
bu açıklamayı benim durumumda olan arkadaşlara emsal olması düşüncesiyle yaptım. inşallah faydalı olur. hepinize başarılar
şimdi başvuru yaptım a sınıfı için nihayetarkadaşlar bende şimdi girdim ama giremeyn arakadaşlarda var.. parça parça giriyorlar verileri anlaşılan
Arkadaşlar, şu an itibariyle başvurumu yaptım. Grup3-B sınıfı İş güvenliği Uzmanlığı gözüküyor. Kaydımı yaptırdım sonunda. Herkese başarılar. Hala listeleri giriyorlar. Sabah girdiğimde yapamadım. Yapamayan arkadaşlar tekrar deneyin. Tüm sınava girecek arkadaşlara başarılar diliyorum. Herşey gönlünüzce olsun...
askerlik borçlanmasına yok dediler fakat kanunen aykırı dendi bir hakim tanıdık bu sınav iptal olur dedi artık ne olur bilmiyorum hiç bukadar stres olmamıştımaskerlik borçlanması yapıp başvurabilen var mı
gün içinde denemişmiydiniz?Hayırlı olsun kardeşim,
Darısı bizim başımıza inşallah
darısı bizim başımıza kardeş..Az daha sabır arkadaşlar, başvuramayanlarda yapacaklar başvurularını inşallah. Veri girişi devam ediyor demek ki. Ben 1 saat kadar önce başvurumu yaptım. Artık gönül rahatlığıyla ders çalışabilirim.
20 kere denedim,hala deniyorum ama uyarı ekranını geçemedim.gün içinde denemişmiydiniz?
veyselim kardeşim dert ortağım bende girdim sonunda sabret geliyor ekran. belki alfebetik gidiyodur. 1 saat once acılmadı simdi açıldı. oh be ya2000 kişilik liste göndermişler,bu listedeki kişileri birer birer sisteme atıyorlar galiba
Ağlanacak halimize gülüyoruz.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.