Hukuki olarak mücadele edilecek ise dilekçe vs ne yapılması gerekiyorsa birlik olalım yapalım. şahsım adına söleyeyim ben varımsizinki dahada bi şık olmuş.hadi bizimki borçlanma diye kabul etmiyorlar.bağkurla ilgili hiçbirşey yoktu.noldu şimdi.ben yarını bekleyip ona göre hareket edicem.mail attım zaten.bimerede yazıcam.gelecek cevaplara göre hukuki yollarımız açık.
ulkede guzel bır rant var paylasmak ıstemeyenler var bunu dusunduler bu sınav nasıl ıptal olur once askerlık dogum gecerlı dedıler sonra gecersız ve sınav ıptal hersey ıstedıklerı gıbı oldu yazıklar olsun.
Merhaba Arkadaşlar,
Bu sabah liste güncellemesi yapılacakmı? Bilgisi olan var mı?
Güncelleme yoksa uçak biletimi şimdi almayı düşünüyorum.
En azından öğleden sonra bakanlıkla yüz yüze görüşmüş olurum.(bu arada pirim günüm 5700)
Saygılarımla
Veysel
arkadaşlar dün bakanlıkta bizzat yetkililerle görüşen biri olarak bir takım açıklamalarda bulunmak istiyorum:
1- borçlanmaları (asker yada doğum) olan arkadaşlar kayıt yaptıramadı; düzeltmeleri kabul etmediler.
2- bir ay içinde 30 günden fazla prim yatarak 1500 ya da 3000 günü dolduran arkadaşların istedikleri sınıflara başvuruları kabul edilmedi. burada önemli olan konu A'ya başvurup B sınırına takılanlar. SINIF YÜKSELTME SADECE 1 KERELİĞE MAHSUS olduğundan, velev ki "ben B'ye girip bir sınıf yükseliyim nasılsa 2. hakkımda günüm tamamlanır ve A'ya girerim derseniz olmuyormuş, çünkü hakkınızı B'ye yükseltmekten yana kullanmış oluyorsunuz. Dolayısıyla bir sonraki sınavı beklemenin daha mantıklı olduğunu söylediler. ya da işi riske atmayıp B'ye yükselmek için sınava girebilirsiniz. Tamamen tercihe kalmış bir durum.
3- prim gün sayısıyla ilgili sorunu olup da bir sonraki sınavı beklerken, acaba sınav hakkı ve yönetmelik iptal olur mu diye düşünenler için, bir de sınav durumunu sordum; 2014 ağustos ayına kadar bu hakkın baki olabileceğini söylediler. tabi burası türkiye; iş biraz şansa kalıyor.
umarım sorularınıza cevap bulabilmişsinizdir.
Not: sisteme hiç giremeyen 2000 kişinin başvurularının MEB'e iletileceğini söylediler. eğer hiç giriş yapamıyorsanız, bu 2000 kişi içinde olma ihtimaliniz de olabilir. prim gün sayınızdan eminseniz, mutlaka bakanlığa gidin ve soruşturun çünkü hatalarla karşılaşanlar (isim benzerliği , evrak kaybı vb) vardı bakanlıkta, ve sorunları çözüldü. orada bulunanlar bir şekilde yardımcı olmaya çalıştılar, kendileri de durumun hataların farkında. eğer durumunuz bu şekildeyse bakanlığa gidin derim. kolay gelsin
Değerli Meslektaşlarım,
Bugün gelen bir bilgi üzerine,bu akşam itiariyle 10 bin başvuru sonucu sisteme yüklenmiş ve yarın muhtemelen bir çok kişi sonuclarını görebilecektir.Bilgilerinize sunarız.
Levent KAVLAK
İSAG-İş Sağlığı ve Güvenliği Profesyonelleri Derneği
BAŞKAN
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.