M
miner ATA
Guest
meb sayfasında daha önce sınav başvurusu vardı (sağ altta) şimdi yok fark eden varmı?
Bizzat kime sormuş biliyor musunuz? Ben sadece alo 170'e ulaşabildim yarın bir daha deneyin gibi bir cevap aldım. Bana çok güvenilir gelmedi. Hata mesajında çıkan tel. numaralarına ise hiç kimse cevap vermiyor.Üstteki satırlarda bir arkadaşımız bizzat sormuş ve yükseltme sınavı için başvurunun öğleden sonra başlayacağını söylemişler. Biraz daha bekleyelim. Ben 35 Tl yi çok önceden yatırmıştım.
zaten arasak da çok yardımcı olamıyorlar maalesefMerhabalar,Bugün için başvuru yapabilen arkadaşlarımız varmıdır acaba ? aynı sorun devam ediyor. bakanlıkla ya da 170 ile görüşen var mıdır? artık aramaktan akraba çıkacağım tekrar aramak istemiyorum)
Bizzat kime sormuş biliyor musunuz? Ben sadece alo 170'e ulaşabildim yarın bir daha deneyin gibi bir cevap aldım. Bana çok güvenilir gelmedi. Hata mesajında çıkan tel. numaralarına ise hiç kimse cevap vermiyor.
SGK prim günü bilgilerini mi faks çektiniz yoksa dilekçeyi de eklediniz mi?faks çektim denilen yere umarım dahada karışıklık olmaz bilgilerinize...
slm ben askerlik borçlanması yatırıp yükseltme başvurusunda bulundum sisteme giriş yaparken bilgileriniz örtüşmemektedir diyor bu uyarıyı herkes mi alıyor yoksa askerlik borclanması yatıranlar mı?
ben alo 170'le görüştüm yarım bir daha deneyin dedi. sınav dilekçesinin akıbetinin araştırılması için talepte bulundum, 3 iş günü içinde dönüş yapılır dediler.Merhabalar,Bugün için başvuru yapabilen arkadaşlarımız varmıdır acaba ? aynı sorun devam ediyor. bakanlıkla ya da 170 ile görüşen var mıdır? artık aramaktan akraba çıkacağım tekrar aramak istemiyorum)
herkes alıyor. bildiğim kadarıyla askerlik borçlanması kabul edilmiyor.slm ben askerlik borçlanması yatırıp yükseltme başvurusunda bulundum sisteme giriş yaparken bilgileriniz örtüşmemektedir diyor bu uyarıyı herkes mi alıyor yoksa askerlik borclanması yatıranlar mı?
üstad hangi linkten başvuru yapıyorsunuz halen sistem aynı. acık değil görünüyor.slm ben askerlik borçlanması yatırıp yükseltme başvurusunda bulundum sisteme giriş yaparken bilgileriniz örtüşmemektedir diyor bu uyarıyı herkes mi alıyor yoksa askerlik borclanması yatıranlar mı?
http://basvurular.meb.gov.tr/bsv2/calisma_isguv_uzm/üstad hangi linkten başvuru yapıyorsunuz halen sistem aynı. acık değil görünüyor.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.