- Meslek
- Uzman Adayı (C)
merhabalar ben c sınıfı iş güvenliği uzman adayıyım abilerim ablalarım
sınav soruları zor mu daha derslere bile bakmadım ama risk analizlerine bakınca gozum korktu cidden; bir de normal mesai yaparken aksam kursları yeterli olur mu yoksa gunduz çalışmaksızın mı kursa gitmek faydalı olur?Yardımcı olursanız sevinirim iyi çalışmalar saygılar....
sınav soruları zor mu daha derslere bile bakmadım ama risk analizlerine bakınca gozum korktu cidden; bir de normal mesai yaparken aksam kursları yeterli olur mu yoksa gunduz çalışmaksızın mı kursa gitmek faydalı olur?Yardımcı olursanız sevinirim iyi çalışmalar saygılar....
;sana tavsiyem iyi bir kursa git forumu iyi takip et özellikle sınav yaklaştığı zaman çok iyi kaynaklar paylaşıyorlar,soru çözmek bilgini pekiştiriyor ; yeni iş kanuna göre hazırlanman gerekiyor onu unutma şimdilik bir kargaşa var bağzı kursların halen eski kanunu okuttuklarını duydum
(( ama yine de bu sektörün ciddi bir geleceği olduğunu düşünüyorum hala. Umarım uzmanlıktan sonra profesyonel bir firma ile çalışırım ama ne fazla tecrubem ne de özel sektörde tanıdıklarım var artık kursta ve eğitim aldıgım aracı kurumdan bu çevreyi misyon ve vizyonumla oluşturmaya çalışacağım. saygılar....