Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hap BilgiSayısal Veri Ağırlıklı Yönetmeliklerin Özetleri
Öncelikle Başar Bey, yardım ve katkılarınız için teşekkür ederim. Notlarda hata görürsek bildirelim daha iyi olur diye düşünüyorum. Notlara gün gün fırsat oldukça bakacağım; 1999'dan beri hangi TS de kabul edilmiş veya hala geçerli mi ona bakmak lazım. Aldığım Yangın Eğitici eğitiminden beri net bir ayrıma ulaştım Avrupa'yı baz alıyorum. Karşılaştırma için size de göndereyim.
Hap bilgilerde gördüğümüz yanlışları yazabilirsek, yeni öğrenen arkadaşları doğru yönlendirmiş olabiliriz. Ben kendimce fark ettiklerimi yazıyorum.
Hakan Erdoğan hap bilgiler 10.sayfada Elektrikten korunma yöntemlerinde *sıfırlama yapmak* belirtilmiş. Sıfırlama yapmak kesinlikle korunma yöntemi değildir, kabul edilemez.
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.